TRIPPEL LYKKE: Jason og Kelli Fenley får hjelp av doktor Martin Chavez (t.v.) til å bære trillingguttene, (f.v.) Owen, Noah, and Miles Fenley. Chavez var en av de mellom 40 og 50 personene som var til stede på fødestuen under fødselen. Foto: Seth Wenig , AP

Eneggede trillinger født i New York

Det skjer bare én av en million ganger: Brødrene Owen, Noah
og Miles er alle tre helt like.

Artikkelen er over fire år gammel

1. juli ble de tre brødrene, som er eneggede trillinger, født på sykehuset Winthrop-University på Long Island i New York, skriver NBC. Fødsler av tre eneggede barn er svært, svært, svært sjeldent; det forekommer kun én av en million ganger, melder TV-kanalen.

Trillingene ble født halvannen måned før termin, og veide alle mindre enn 1,3 kilo. Likevel gikk det bra med alle tre, som ble født inn i en familie på tre. Moren Kelli og Jason hadde fra før sønnen Aiden (2).

Les også: Råd fra verdens eldste tvillinger: Dropp kvinner, drikk vin

– Noen vinner i pengelotteriet, men vi vant i genlotteriet. Vi kunne ikke vært lykkeligere, sier Jason Fenley (38) til NBC.

Han beskriver fødselen som «kaotisk og intens», og sier det var mellom 40 og 50 personer til stede på fødestuen da guttene ble født.

Da trillingene ble født, hadde allerede moren ligger på sykehus i over 50 dager.

Fenley-familien måtte skaffe seg både nytt hus og minivan før fødselen, og har nå hendene fulle med de tre trillingguttene. Ifølge TV-kanalen bruker de omkring tre timer om dagen på å mate trillingene – som de holder kontroll på ved å lakke hver av guttenes tånegler i ulike farger.

Flere utrolige historier:

* USA: Kvinne gjemte ladet pistol i vagina

* 12-åring ødela million-maleri

* DNA-tester bekrefter 92 år gammelt presidentrykte om utroskap

* To døde etter stup i tomt basseng

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder