I RETTSSALEN: Christopher Watts, her i Weld County Courthouse mandag, like før han fikk dommen. Foto: RJ Sangosti / AP

Christopher Watts dømt for drap på gravid kone og to døtre

33-år gamle Christopher Watts fra Colorado er dømt til livstid ganger fem – og vil aldri noensinne bli løslatt på prøve.

Publisert:

Watts ble mandag dømt for drapet på kona og deres to små døtre. Dommen lød på livstid bak murene – ganger fem. Ifølge dommen vil han aldri få mulighet til å søke om prøveløslatelse, melder E! Online.

I tillegg ble han idømt 48 års fengsel for drapet på sin ufødte sønn, samt 12 år for hver av de tre døde kroppene han likskjendet.

– Å tilbringe resten av livet i fengsel, er det eneste rette for en mann som har drept hele familien sin, uttalte statsadvokat Michael Rourke i retten.

Drapssaken har vakt stor oppmerksomhet verden over. Watts sto først frem på TV som fortvilet ektemann og far i sommer og sa han ikke ante hvor kona og barna hadde forsvunnet. Men historien utviklet seg raskt i en annen retning da de tre ble funnet døde.

Funnet nedgravd

34-årige Shanann Watts ble funnet i nedgravd like i nærheten av oljetankene, hvor hennes to døtre Bella (4) og Celeste (3) var dumpet. De skal alle ha blitt funnet på et område som tilhører olje- og gass-selskapet Watts jobber for.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

DREPT: F.v.: Bella Watts, Celeste Watts og Shanann Watts Foto: AP

les også

Marerittnatten: Voldtok og drepte mor og hennes døtre

Pluss content

Den dømte ektemannen skal først ha oppgitt at Shanann kom hjem rundt 02 på natten. Han sier han våknet rundt 05 og begynte å prate med henne om separasjon, og sa at han ønsker å igangsette dette. 33-åringen hevder det var en følelsesbetont, men sivilisert samtale. Han har videre oppgitt at han forlot hjemmet 05.27 for å gå på jobb, noe videoovervåkning skal bekrefte.

Senere forandret han forklaring og sa at han kom over kona mens hun holdt på å kvele deres to døtre. Det skal ha fått ham til å agere i sinne og fortvilelse, og han endte med å drepe henne.

Watts skal ha unngått dødsstraff ved å innrømme skyld.

Ifølge CNN satt Watts for det meste og så ned i bordet i rettssalen mandag, også da hans egen mor gråtende uttalte at hun tilga ham – og da konas sønderknuste mor sa at hun håper Gud viser nåde mot ham.

Her kan du lese mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder