SKILLES AD: Den tidligere IMF-sjefen Dominique Strauss-Kahn og hans kone Anne Sinclair ankommer Høyesterett i den amerikanske delstaten New York i fjor sommer. Nå skal de to angivelig ha gått fra hverandre. Foto: Stan Honda

Strauss-Kahn separert fra kona

Anne Sinclair, som er gift med tidligere IMF-sjefen Dominique Strauss-Kahn, har indirekte bekreftet at hun er separert fra sin skandalerammede ektemann.

Artikkelen er over syv år gammel

Sinclair, som er en svært kjent journalist i Frankrike, fikk i et intervju med avisen Le Parisien spørsmål om hvordan livet hennes er nå «etter separasjonen fra Dominique Strauss-Kahn».

Hun svarte at det gikk svært bra.

- Jeg er i god form, jeg har vært på ferie. Jeg jobber hardt og er nå mest opptatt av den amerikanske valgkampen, svarer hun.

Sinclair er fortiden redaktør for den franske utgaven av nyhetsnettstedet Huffington Post.

En kilde nær Sinclair sa i forrige måned at det svært så profilerte franske paret hadde gått fra hverandre. Men ingen av dem har ennå bekreftet det offentlig.

Strauss-Kahn kom i verdens søkelys i fjor etter anklagene om seksuelle overgrep mot en hotellansatt i New York. Selv om saken ble henlagt, så kostet det ham både toppjobben i IMF og muligheten for å bli Sosialistpartiets kandidat i det franske presidentvalget.

Les også

Mer om

  1. Frankrike

Flere artikler

  1. Le Monde: - Strauss-Kahn betaler over 30 millioner i forlik

  2. Legger han kortene på bordet?: I dag skal Strauss-Kahn svare på halliktiltalen

  3. Vant sak mot sexklubb

  4. Strauss-Kahn tiltales for hallikvirksomhet

  5. Pluss content

    Strauss-Kahn kunne blitt president - før sexskandalene

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder