Foto: ETIENNE LAURENT / EPA

Justin Bieber ut mot overgrepsanklager

Justin Bieber ut mot overgrepsanklager

  • Maria Rud Halvorsen

I helgen skrev en kvinne på Twitter at popstjernen skal ha forgrepet seg på henne for seks år siden - noe Bieber benekter.

les også

Justin Bieber raser mot overgrepsanklager


Foto: Mattis Sandblad

En anonym kvinne, som kaller seg Danielle, skrev lørdag at hendelsen fant sted på et hotell i Austin i Texas 9. mars 2014. Hun hevder at hun og Bieber først klinte med hverandre. Videre beskriver hun hvordan Bieber angivelig brukte fysisk makt og forgrep seg på henne. Twitter-kontoen hennes er siden deaktivert.


Foto: Mattis Sandblad

Nå tar Bieber til motmæle i en rekke meldinger på Twitter. Bieber skriver at han var i byen, men at han var der sammen med sin daværende kjæreste Selena Gomez. Han legger også ved dokumentasjon i form av bilder og kvitteringer som han mener beviser at han ikke var på hotellet kvinnen beskriver.


Foto: Ian West / PA Wire

Bieber sier at enhver anklage om seksuelt misbruk må tas på alvor, og at det derfor er viktig og nødvendig for ham å respondere.

«Men denne hendelsen kan beviselig ikke ha skjedd. derfor vil jeg samarbeide både med Twitter og myndighetene for å gå til rettslig skritt», sier han.

Flere artikler

  1. Justin Bieber raser mot overgrepsanklager

  2. Bieber saksøker kvinner for 200 millioner

  3. Billie Eilish har sluttet å følge andre på Instagram

  4. Gaute Drevdal sterkt uenig i dommen

  5. Kvinne ble tatt som gissel etter væpnet ran