AVVISER PÅSTANDENE: Tidligere statsminister Silvio Berlusconi opplyser via sin advokat, at påstandene om at Berlusconi skal ha gjort en tysk skuespiller gravid, ikke har noe med virkeligheten å gjøre. Foto: ANDREW MEDICHINI, AP, NTB SCANPIX

Berlusconi nekter for å ha gjort skuespiller gravid

Silvio Berlusconi avviser at han gjorde en tysk skuespiller gravid, slik kvinnen selv hevder.

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

I et intervju med den italienske avisen Il Fatto Quotidiano fredag sa Sabina Began at hun var gravid og at barnet var Berlusconis.

Hun var sikker på at den tidligere statsministeren var faren fordi hun «kun hadde ligget med ham».

Senere fortalte hun sladderrnettstedet Dagospia at hun hadde spontanabortert i løpet av natten.

Berlusconis advokat, Niccolo Ghedini, avviser på vegne av klienten Begans påstander.

- Dette er en fargerik artikkel som er typisk for sommeren. Den har ingenting med virkeligheten å gjøre, sier Ghedini.

Det pågår for tiden en rettssak mot Berlusconi der han står tiltalt for å ha hatt sex med en mindreårig og for å ha brukt sitt eget kontor til å prøve å dekke over saken.

En rekke kvinner har beskrevet de såkalte bunga bunga-festene i Berlusconis mange villaer. Ifølge italiensk presse ble Sabina Began kjent som «bidronningen» for sin rolle i organiseringen av sexfestene.

Hun har gjentatte ganger erklært sin kjærlighet til Berlusconi offentlig. I intervjuet fredag beskriver hun mediemagnaten som «magisk, vidunderlig, som en supermann».

Berlusconi har fem barn med to koner. Han er separert fra sin andre kone.

De fleste regnet med at hans politiske karriere var over da han gikk av som statsminister i november i fjor. Men kilder i partiet hans sier at Berlusconi planlegger å stille som statsministerkandidat til valget neste år - i tilfelle for sjette gang.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder