GREI SKURING: For et solid pristillegg får nå kundene ved dette vaskeriet i Brisbane se mer enn vaskekoster. Foto: AFP

Megatørke gir puppulært vasketilbud

(VG Nett) Den voldsomme tørken som herjer Australia har mange bieffekter. En av dem er mer populær enn andre.

ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL

Tørken som har skapt katastrofe for store deler av australsk landbruk og ført til at selv de trausteste slangeartene trekker inn til byene for å finne vann, har nemlig ført med seg uventede tilbud.

Tilbyr «bobler og babes»

I Brisbane, hovedstaden i «solskinnstaten» Queensland på østkysten, er det innført vannrestriksjoner. Dette betyr også at innbyggerne ikke kan vaske sine egne biler.

Men skal vi tro nyhetsbyrået AFP har flere bileiere ingenting mot å bestille profesjonell vaskehjelp. Restriksjonene har nemlig ført til en boom av vasketilbud, noe som ikke gikk upåaktet hen for strippeklubbeier Warren Armstrong.

Han startet opp «Bobler og babes» hvor kundene nå får en full overhaling av bilen av en toppløs dame for om lag 300 kroner. Dersom kvinnen skal være splitter naken dobles prisen. Selv synes eieren ikke overraskende at ideén er god.

- Jeg prøver bare å tjene noen ærlige kroner. Så enkelt er det, sier han til avisen City News.

Ingen klager

Ifølge politiet har de ikke mottatt noen klager på de uortodokse tjenestene som tilbys, og fordi vaskingen foregår uten at forbipasserende har innsyn, er det heller ikke kriminelt.

Selv statens fungerende regjeringssjef Anna Bligh mener vasketilbudet er stuerent. Hun sier at bedriften bruker resirkulert vann og derfor ikke bryter vannrestriksjonene, men legger til at verken hun eller resten av ledelsen vil benytte seg av tilbudet.

- Det virker som en temmelig merkelig og sprø måte å få bilen din vasket på, sier hun.

DEN NAKNE SANNHET: En fornøyd kunde konstaterer at stripperen gjør en god jobb med å vaske bilen hans i den nye nakenvasken i Brisbane. Foto: AFP

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder