JAKT: Politiet i området rundt Finsbury park, nord i London, hvor to barn ble funnet hardt skadd. Foto: Tolga Akmen Zuma Press

Én baby er død og en annen er kritisk skadet etter hendelse i London

Politiet har arrestert en mann de mistenker for drapet på en ett år gammel gutt i London.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

I en leilighet ved Finsbury Park, nord i London ble to babyer, en jente og en gutt, funnet av politi og ambulanse lørdags kveld. De var begge alvorlig skadet og ble kjørt til sykehus.

Gutten døde på sykehuset tidlig søndag morgen, mens jentas tilstand blir omtalt som kritisk. Dette melder Sky News og Daily Mail.

En mann er arrestert, mistenkt for drapet på den ett år gamle gutten og forsøk på drap av jenta på samme alder ifølge politiet, melder BBC.

– Vi er på et tidlig stadium i etterforskningen, en mann har nå blitt arrestert, sier politiinspektør Dave Whellams som leder etterforskningen til BBC.

Politiinspektør: – Tragisk hendelse

Politiet har tidligere søndag lett etter en mann med helikopter. Mannen politiet har jaktet på har adresse der de små barna ble funnet, men politiet har ikke uttalt hva slags tilknytning han har hatt med dem.

The Sun skriver at de var tvillingsøsken.

– Dette er helt klart en tragisk hendelse, og våre tanker går til familien av de to små barna, sier Whellams.

Vitner har hørt skrikende kvinne

En nabo fortalte til BBC at en kvinne kom springende ut fra leiligheten og ropte etter hjelp, mens en annen nabo ringte politiet.

En annen nabo sier til ITV at hun hørte en kvinne som skrek sent lørdags kveld.

– Hun ropte og ropte, men jeg skjønte ikke hva hun sa. Jeg åpnet vinduet og spurte om jeg kunne hjelpe henne, eller om jeg skulle ringe politiet. Hun svarte «barna mine».

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder