REDDET: Fats Domino var antatt savnet. Nå skal legenden være reddet. Foto: REUTERS

Fats Domino reddet

(VG Nett) Fats Domino (77) var savnet etter at huset hans stod under vann etter orkanen Katrina. Nå skal han være reddet.

Synne Barding
ARTIKKELEN ER OVER 14 ÅR GAMMEL

Fats Dominos datter, Karen Domino White, har identifisert faren sin på et bilde av personer som blir reddet unna de økende vannmassene.

Bildet viser sangeren bli hjulpet av en båt nær sitt hjem, der han bodde sammen kona Rosemary og en datter. Hele nabolaget 9th Ward står nå under vann.

Det er ikke kjent hvor sangeren har søkt dekning, eller befinner seg nå. Det er heller ikke kjent om hans kone Rosmary også har klart å komme seg unna de enorme vannmassene.

Datteren hadde ikke hatt kontakt med faren siden fire dager før orkanen, og sier til CNN;

-Jeg viste ingenting. Jeg bare ba.

Fats Dominos agent Al Embry var den siste som hadde kontakt med sanglegenden. Han sa tidligere til Associated Press at han ikke hadde fått kontakt med Domino siden de to snakket sammen på telefon søndag kveld.

Embry sa at han ringte Domino to ganger på søndag for å overtale ham til å evakuere byen før orkanen kom, men sangeren skal ha fortalt agenten at han ville forsøke å «ri stormen av» hjemme.

Alan Warner, som jobber for EMI Music, skal også ha sett bildet av Dominos redning. Han vet likevel ikke hvor det er blitt av den 77 år gamle sangeren,

- Men det at han er reddet er veldig gledelig.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder