ÅSTED: Bilen stod i flammer og Jessica Chambers (innfelt) hadde store brannskader da hun ble funnet langs en landevei ved Courtland i Mississipp. Foto: AP/PRIVAT ,

Mann siktet for brutalt branndrap på Jessica (19)

Politiet mener at Jessica Chambers fra Mississippi ble satt fyr på og etterlatt for å dø. Nå er en 27 år gammel mann siktet for det brutale drapet.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Det var i desember 2014 at den 19 år gamle kvinnen ble funnet med store brannskader langs en landevei i Panola County ved Courtland, melder CNN. I grøften stod bilen hennes i flammer.

Les også: Matthew sier han satt på med drapssiktet Uber-sjåfør

Dekket i tennvæske

Dagen etter døde hun av brannskadene, som dekket 98 prosent av kroppen.

SIKTET: Quinton Verdell Tellis (27) på et udatert bilde fra Monroe-politiet. Foto: Monroe Police Department via AP ,

Politiet har hele tiden ment på at noen helte tennvæske på 19-åringen, tente på og etterlot henne for å dø.

Men akkurat hva som skjedde med Jessica har i over et år vært et stort mysterium.

– Dette har vært den mest spesielle saken jeg noen gang har jobbet med. Hun ble åpenbart drept på svært brutalt vis, sa statsadvokat John Champion på en pressekonferanse onsdag.

Den siste sikre observasjonen er da hun 90 minutter før hun ble funnet, kjørte inn på en bensinstasjon i nærheten.

Ifølge CNN viser et overvåkingskamera at hun fylte bensin, og at hun vinket til noen som fanget oppmerksomheten utenfor kameraet idet hun er på vei inn på stasjonen. Da hun kort tid etter kjørte videre slutter alle spor.

Historien om seriemorderen «The Grim Sleeper»: Ti drepte kvinner på 30 år. Ytterligere 170 fryktes drept.

Mener siktede kjente offeret

Onsdag ble 27 år gamle Quinton Verdell Tellis siktet for drapet. Statsadvokaten sier at avdøde og siktede kjente hverandre, og at de tror han handlet alene.

Han vil imidlertid ikke si noe om mulig motiv. Det er ikke kjent hvordan 27-åringen stiller seg til siktelsen.

TAKKET POLITIET: F.v. Faren Ben Chambers, søsteren Ashley, moren Lisa Daugherty og stemoren Debbie Chambers var lettet etter pressekonferansen onsdag. Foto: Joe Ellis , Ap

Påtalemyndigheten har heller ikke gitt noe informasjon om bakgrunnen for siktelsen, men 27-åringen var allerede i politiets varetekt i forbindelse med en annen sak.

Han ble i august pågrepet for å ha tatt ut penger fra et bankkort som tilhørte et annet drapsoffer, en 34 år gammel utvekslingsstudent fra Taiwan, noe han innrømmet.

Han er imidlertid ikke siktet for drapet på utvekslingsstudenten.

Etter drapet opprettet familien til Jessica Chambers Facebook-siden «Justice for Jessica», hvor de onsdag kveld skriver følgende om den siste utviklingen:

– Endelig rettferdighet! 14 smertefulle måneder med ubesvarte spørsmål og bønner.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder