HENGT UT: Sean var ute og hygget seg på byen i London da han ble hengt ut av en gjeng med tenåringer på sosiale medier. Foto: FAKSIMILE Foto: ,

Ville bare danse... men nå får Sean en skikkelig fest

Han ble mobbet for vekten og dansingen sin – nå kan Sean feste med 1700 LA-jenter og Pharrell Williams.

  • Erik Haugen Aspaas

Engelske Sean dro et av sine «moves» på en konsert i London, men stoppet brått da han merket at noen gutter tok bilder av ham og lo:

«Spotted this specimen trying to dance the other week. He stopped when he saw us laughing», var tittelen til bildet, som ble lastet opp på delingssiden 4chan torsdag. Flere medier har nå dekket det utrolige som har skjedd med Sean.

Amerikanske Cassandra Fairbanks så innlegget og startet en voldsom kjedereaksjon på sosiale medier, etter denne posten på Twitter:

Det brakte frem følelsene i folk og førte til en stortilt internettjakt etter Sean, anført av blant annet denne invitasjonen til en storstilt fest med over 1700 jenter:

Og en liten stund senere gjorde Sean dette:

«HER ER JEG»: Sean gjorde seg til kjenne på Twitter med dette bildet, under navnet @Dancingmanfound. Foto: FAKSIMILE,

«Dancing Man» var funnet.

Men som om en fest med bare jenter ikke var nok. Flere artister hang seg på, med lovnader om å underholde. Blant dem var superstjernene Pharrell Williams og Moby:

Med andre ord virker det som om Sean kommer til å få en ganske så grei kveld med dansing. Uten å måtte føle seg mobbet for hvordan han ser ut.

Når festen går av stabelen er ennå ikke bestemt, men at det kan bli liv ser det definitivt ut til.

På nettsiden «Go Fund Me» er det nemlig samlet inn hele 30.000 amerikanske dollar – eller nærmere 235.000 kroner til festlighetene.

Her kan du lese mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder