UTE: Charlie Hunnam, her under en paneldiskusjon om TV-serien «Sons of Anarchy», skal ikke lenger spille Christian Grey i filmatiseringen av «Fifty Shades of Grey». Foto: AFP

Charlie Hunnam ute av «Fifty shades»

Charlie Hunnam (33) skulle spille Christan Grey i filmatiseringen av boken «Fifty Shades of Grey». Nå er han ute av filmprosjektet.

  • Daniel Ramberg

Artikkelen er over seks år gammel

I september ble det klart at Hunnam skulle spille den mannlige hovedrollen i filmatiseringen av E.L. James dristige boksuksess. Hunnam er beste kjent for sin rolle som Jackson Teller i TV-serien «Sons of Anarchy», og nå kan det virke som det er det TV-seriens travle timeplan som har stukket kjepper i hjulene.

I en pressemelding fra Universal Pictures er det i det minste det som blir gitt som forklaring. Den altoppslukende filmingen til «Sons of Anarchy» skal ha gitt Hunnam for liten tid til å forberede seg tilstrekkelig for rollen som kvinnebedåreren Christian Grey.

«Jeg ønsker Charlie alt det beste. X» var den eneste kommentaren E.L. James, forfatteren av bokserien, valgte å gi på Twitter.

Fansen raste

Fans av den populære bokserien har tidligere klaget over både Hunnam og Dakota Johnson, som skal spille den kvinnelige hovedrollen Anastasia i filmen, fordi de mener skuespillerne er for ukjente.

«Ok, de kommer til å drepe den, de kommer søren meg til å drepe den. Filmen er blitt ødelagt. Fifty Shades kommer til å suge nå», var en av mange opphetede Twitter-meldinger som kom etter at hovedrolleinnehaverne ble kjent, ifølge Daily Mail.

INNE: Dakota Johnson, som skal spille den kvinnelige hovedrollen, er fortsatt inne i filmprosjektet. Foto: Afp

- Tar dette veldig seriøst

«Sons of Anarchy»-stjernen forsøkte tidligere å forsikre den frustrerte fanskaren om at han skulle gjøre alt han kunne for å glede fansen og leve opp til deres forventninger.

- Jeg tar dette veldig seriøst og jeg lover å utforske rollefigurens egenskaper, og hva som motiverer ham, sa Hunnam til Entertainment Weekly, og la til at han lovet å ta seg godt ut.

Nå har han altså bedre tid til å ta seg godt ut i TV-serien han spiller i til vanlig.

Sam Taylor-Johnson (46) skal regissere filmen, som er ventet å ha premiere 1. august 2014.

Les også

Mer om

  1. Hollywood

Flere artikler

  1. Charlie Hunnam skal ikke ha likt «Fifty Shades»-oppmerksomheten

  2. «Fifty Shades»-Jamie frykter for livet

  3. Derfor trakk han seg fra «Fifty Shades»

  4. Skuffet over skuespillerbytte i «Fifty Shades»

  5. «Fifty shades»-skuespiller frykter ikke sexscenene

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder