Se dokumentarserien fra innsiden: «The Circus»

I denne unike serien blir vi med midt i det politiske sirkuset i USA, hvor vi i realtid får ta del av hva som utspiller seg i valgkampen mellom Donald Trump og Joe Biden.

 • VG+

Se nyeste episode i videovinduet under, eller ved å trykke her. Hvis du vil starte på første episode, scroll til bunnen av denne artikkelen.

NB! Vi legger på norske undertekster så fort vi mottar dem.

Force Majeure

Episode 14: Michigans guvernør Gretchen Whitmer har stått fjellstøtt i kritikken fra president Donald Trump og protestene fra væpnede innbyggere. NAACP i Georgia er opprørt over at svarte innbyggere er mer utsatt for coronaviruset. En Trump-strateg forsvarer presidentens coronahåndtering og en pandemi-ekspert er forundret over at myndighetene ikke egentlig gjør noe mot virusets spredning.

Going Postal

Episode 13: Det antas at årets valg blir kaotisk, etter at president Trump i månedsvis har forsøkt å undergrave poststemmer. Hva gjør postvesenet? Og hvordan reagerer USA på avsløringen om at Trump har holdt tilbake hvor farlig coronaviruset er?

Law and Disorder

Episode 12: Etter at Jacob Blake er skutt i ryggen av politiet, og liv er gått tapt under demonstrasjoner og opptøyer, stilles spørsmålet: Hvordan påvirker en ytterligere splittelse av det amerikanske folket høstens valgkamp? Donald Trump og Joe Biden har inntatt forskjellige posisjoner. Hvordan blir de mottatt?

Party of One

Episode 11: Mens Republikanerne holder landsmøte over fire dager, tar amerikanere til gatene i flere byer for å protestere mot politivold etter at Jacob Blake ble skutt i ryggen sju ganger av en politimann. Fire år etter at Jennifer Palmieri og Kellyanne Conway skjelte hverandre ut, møtes de igjen når Palmieri intervjuer Conway for denne episoden av «The Circus».

Unconventional

Episode 10: Pressesjef for Trump-kampanjen hevder de har overdøvet Demokratene, Joe Bidens søster avslører hva som fikk broren til å stille som presidentkandidat, og Hillary Clinton mener hun har svaret på hvorfor Biden kan takle angrep fra den sittende presidenten.

The New Abnormal

Episode 9: Joe Biden skriver historie med sitt valg av visepresident-kandidat med Kamala Harris. Vi får se hvorfor valget ble tatt og hvordan reaksjonene i USA ble.

The Cruelest Month

Episode 8: Joe Biden har skaffet seg et forsprang i demokratenes primærvalg, men Bernie Sanders nekter å gi seg. Samtidig er det høyst usikkert hva slags påvirkning Corona-viruset vil ha på valget – og hvordan takler Donald Trump krisen?

Super Duper Tuesday

Episode 7: Kandidater trekker seg, spillet om hvilken kandidat de nå skal støtte spisser seg til, og «Super Tuesday» snur hele den demokratiske nominasjonsvalgkampen på hodet.

On the Boil

Episode 6: Velgerne i South Carolina kan gi Joe Biden en etterlengtet oppsving, men hva er det som gjør at han plutselig skal stige opp som den beste motkandidaten til Bernie Sanders?

What Happens in Vegas

Episode 5: Det er en ny caucus i Nevada. Bernie Sanders leder nå kappløpet, og de andre kandidatene ser etter muligheter for å utfordre ham.

Unfinished Business

Episode 4: Vi er i New Hampshire, og Bernie Sanders begynner å ligne en klar «front runner». Men kandidatenes valgbarhet er et stadig viktigere tema.

CLUSTERF**K

Episode 3: I en av tidenes villeste politiske uker, blir det trøbbel med tellesystemet i Iowa, og kaoset er komplett før valgkampene reiser videre til New Hampshire.

Closing Arguments

Episode 2: Vi følger den siste innspurten for de demokratiske kandidatene til nominasjonsvalget i Iowa, hvor også sittende Donald Trump ankommer.

Obligations and Opportunities

Episode 1: Sirkuset er i gang, og riksrettssaken mot sittende president Donald Trump går mot slutten, samtidig som de demokratiske kandidatene helst skulle hatt alt fokus rettet mot Iowa.

VG har kun rettigheter til å vise «The Circus» i Norge, og det vil derfor ikke være mulig å se innholdet hvis du befinner deg i utlandet. Episodene er tillatt for alle aldersgrupper.

OPTIMISTISK: Steve Cortes i Trump-kampanjen hevder USA gjør en god jobb med å håndtere coronaviruset. Foto: T.J. Kirkpatrick / SHOWTIME «The Circus»

Les også

 1. Se dokumentaren «The Brink»: På innsiden av Bannons nettverk

  Etter å ha ledet det høyreradikale nettstedet Breitbart i en årrekke tok Steve Bannon med tankegodset sitt inn i Det…
  Pluss content

Mer om

 1. Politisk dokumentar
 2. Dokumentarfilm
 3. Amerikansk politikk
 4. Demokratene, USA
 5. Donald Trump
 6. Joe Biden
 7. Bernie Sanders

Flere artikler

 1. Bernie-supporter: – Biden er verre enn Trump

 2. Biden slakter Trump i tale: – Han skal beskytte landet, i stedet heier han frem kaos og vold

 3. Donald Trump har åpnet valgkampkontor i svart nabolag: – En spøk

 4. Trump med flyplass-taler under Demokratenes landsmøte

 5. Utpekt til å kjempe mot Trump: Dette er Bidens største styrker og svakheter

Fra andre aviser

 1. Derfor vinner Biden – og derfor vinner Trump

  Fædrelandsvennen
 2. Bidens hemmelige våpen: Trump klarer ikke la være å snakke om seg selv

  Aftenposten
 3. Våpen og hat skaper frykt før valget i USA

  Bergens Tidende
 4. FBI mener Putin vil prøve en gammel oppskrift. Målet er å skape kaos, sier eksperter.

  Aftenposten
 5. Hva skjer hvis Trump taper valget, men nekter å akseptere resultatet? Her er tre mulige scenarioer.

  Aftenposten
 6. Amerikanske styrker vil fortsatt øve i Norge

  Aftenposten

VG Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med kickback.no