Styrtrike foreldre forlot sønn i rullestol

(VG NETT) De fremstod som fortvilte foreldre uten penger da de etterlot sin hjelpeløse sønn på sykehuset. Sannheten var en helt annen.

Artikkelen er over 20 år gammel

Styrtrike

For bak den fortvilte fasaden, var det et iskaldt hjerte: Richard og Dawn Kelso var ingen fortvilte fattige foreldre, men styrtrike eiere av et firma med en årlig omsetning på fire milliarder kroner!

Dawn var i tillegg sterkt engasjert i arbeidet for handikappedes rettigheter og satt i styret for en organisasjon som jobbet for handikappede, skriver AP.

Tiltalt

Nå er de to tiltalt for å ha etterlatt lille Steven i hjelpeløs tilstand i rullestol.
-Det var definitivt ikke et spørsmål om penger, sa politiførstebetjent Vincent Kowal og pekte på ekteparets to BMWer som stod parkert utenfor politistasjonen.

Ifølge politiet ble lille, hjelpeløse Steven etterlatt på Alfred I. du Pont-sykehuset utenfor Philadelphia sist søndag. Stevens mamma henvendte seg til resepsjonen og sa at hun ville ha sønnen innlagt. Ved siden av rullestolen stod en pose med Stevens klær.

Overklassestrøk

Det styrtrike ekteparet bodde i et overklasse-strøk utenfor Philedelphia, og naboer og venner er rystet over det som har skjedd .
Ekteparet skal nærmest ha jobbet 24 timers skift for å ta seg av den Cerebral Parese-rammede sønnen.
-De fikk ingen hjelp hele julen og har alltid gjort alt for a ta seg av sønnen, sier Clover Crouch som er onkel til Dawn Kelso.

Flere artikler

  1. Mer om feiringen

  2. Mangler tittel

  3. 52 omkom i bussbrann

  4. Ny jernbanebombe i Japan

  5. Mangler tittel

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder