NYTT FELT: Sean Spicer prøver seg som talkshow-vert. Her er han på et republikansk arrangement i Iowa i november. Foto: Charlie Neibergall / TT NYHETSBYRÅN

Sean Spicer filmer nytt talkshow

Donald Trumps tidligere pressesekretær, Sean Spicer, skal spille inn pilot for et talkshow i Washington, melder amerikanske medier.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Ifølge Deadlines kilder, skal Sean Spicer i gang med et nytt «avslappet» prateprogram spilt inn på en lokal pub eller kafé i Washington, hvor samtalen dreier seg om «alt fra media til ekteskap».

les også

Disse har fått sparken av Trump - og disse har gått

Pluss content

New York Times skal ha fått tak i konseptbeskrivelsen for «Sean Spicer’s Common Ground», og var de første til å melde nyheten.

PARODI: Komiker Melissa McCarthy fikk suksess med parodien på Sean Spicer på «Saturday Night Live». Her i februar i fjor. Foto: Will Heath / NBC via AP

I USA er det vanlig at piloter spilles inn uten at det nødvendigvis resulterer i at den blir en TV-serie. Så langt skal ingen kanal være koblet til prosjektet.

– I dagens landskap tror jeg det er viktig å ha en plattform der man kan ha en høflig, ærbødig og informativ samtale om aktuelle temaer, sier Spicer til New York Times.

les også

Sean Spicer gir ut bok om tiden under Trump

Han har allerede podkasten «Everything’s Going to be All Right» sammen med Katie Pavlich, og har skrevet en bok om opplevelsen av sine seks måneder i Det hvite hus. Den er ventet publisert i juli.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder