ER DET HAN? Dette bildet ble lagt ut på narkobaronens Twitter-konto 31. august. Foto: ,

Rømt narkobaron kan ha blitt avslørt av sønnens Twitter-tabbe

Den beryktede narkobaronen rømte fra fengsel i juli. Nå kan sønnen ha avslørt på sosiale medier hvor «El Chapo» befinner seg.

Ida Christine Johannessen
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Det spekuleres i om narkobaronen Joaquin «El Chapo» Guzman kan befinne seg i landet Costa Rica eller i landsbyen Costa Rica i Sinaloa i Mexico, skriver The Telegraph.

Guzmans sønn, Jesus Alfredo Guzman Salazar (29) postet 31. august et bilde på Twitter der han sitter rundt et bord på en restaurant med to menn. Selv om det meste av mennenes ansikter er tildekket av ikoner, mener myndighetene at den ene mannen kan være Guzman.

RØMTE: Narkobaronen Jaquin «El Chapo» Guzman rømte fra fengselet i juli. Nå kan sønnen har avslørt hvor faren befinner seg gjennom Twitter-tabbe. Foto: Euardo Verdugo, Ap ,

Myndighetene i Costa Rica undersøker derfor nå om verdens mest ettersøkte narkobaron holder seg skjult i landet, ifølge ICR News.

Personen som har lastet opp bildet, angivelig Guzmans sønn, må ha glemt å slå av tjenesten på Twitter som automatisk gir informasjon om hvor bildet er tatt.

Under bildet står det Costa Rica, men det finnes ingen dokumentasjon på at sønnen har reist inn i landet. Faren, som er en ettersøkt rømling, kan likevel ha ankommet landet i hemmelighet.

Les også: Narkokongen «El Chapo» jaktes verden over

I juli var det andre gang «El Chapo» rømte fra et fengelsopphold. Første gang var i 2001. Da var han på rømmen i over ti år, før han igjen ble fengslet i februar 2014.

Narkobaronen rømte gjennom en flere kilometer lang tunnel fra badet på cellen sin.

Guzman har i en årrekke vært leder for det beryktede Sinaloa-kartellet, som er en av Mexicos mektigste nakrotikabander.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder