Donald Trumps datter, Ivanka Trump, er sikker på at faren hennes motbeviser kritikerne og blir en glimrende president. Foto: Manuel Balce Ceneta / AP / NTB SCANPIX

Ivanka Trump: – Gi pappa en sjanse

Donald Trumps datter Ivanka ber det amerikanske folk gi hennes far en sjanse som president.

  • NTB

Artikkelen er over tre år gammel

– Min far er utrolig samlende. Til hans kritikere vil jeg si: Gi ham tid. La ham bevise at du tar feil. Gi min far en sjanse, sier 35-åringen i et intervju med ABC News idet titusenvis av demonstranter forventes å marsjere over hele USA når Trump mottar tas i ed som USAs nye president.

Ivanka Trump flytter til Washington sammen med sin ektemannen Jared Kushner, som blir en av presidentens seniorrådgivere.

VG møtte Trump-velgere: – Forventer gode ting

Presidentdatteren forteller også at hun har oppfordret sin far til å kutte ut noen av sine mer kontroversielle tweets, og demper spekulasjonene om at hun vil fungere som førstedame så lenge hennes stemor, Melania, forblir i New York.

Førstedamen har varslet at hun vil bli i New York slik at hennes og Trumps ti år gamle sønn Barron kan fortsette på privatskolen han går på der.

Lest denne? De er Donald Trumps sinte menn

– Det er kun én førstedame, og Melania vil bli en utrolig en. Jeg er stolt av henne. Hun er intelligent, varm, omsorgsfull og en bemerkelsesverdig person, sier Ivanka Trump.

På spørsmål om hun vil kalle sin far «president», svarer hun enkelt og greit:

– Han er alltid Pappa.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder