DEMONSTRERER: Indiske kvinner har gjentatte ganger protestert mot voldtektsbølgen i landet. Bildet er tatt under en demonstrasjon i New Dehli i september i år. Foto: Anindito Mukherjee , Reuters

India rystes av ny barnevoldtekt: Jente (4) mishandlet og voldtatt

India rystes av nok en brutal voldtekt. Lørdag ble en fire år gammel jente voldtatt og mishandlet på det aller groveste i et jungelområde utenfor New Dehli.

Artikkelen er over fire år gammel

Ifølge indiske medier ble jenta funnet med omfattende skader i underlivet. Hun hadde sår- og bittmerker over hele kroppen, og ble lørdag hasteoperert på et lokalt sykehus.

- Skadene er omfattende og vil kreve flere operasjoner, opplyser lokale sykehuskilder til avisen Indian Express.

Jenta skal lekt utenfor besteforeldrenes hus da hun ble lokket inn i jungelen sist lørdag. Hun har forklart at flere menn slo henne med steiner og at de deretter forsøkte å kvele henne.

Jenta bor sammen med sine fattige foreldre i et slumstrøk i New Delhi der foreldrene forsøker å livnære seg som dagarbeidere.

- Var planlagt

Jentas far tror voldtekten var planlagt. Til NDTV sier han at datteren ble lokket bort fra huset av en ukjent mann.

Inne i jungelen skal en annen mann ha ventet, og sammen skal de ha angrepet og voldtatt den forsvarsløse fireåringen. Etter en time kom hun krypende tilbake, blødende og i forferdelig forfatning.

- De ønsket å drepe henne, men forlot henne da de hørte en kvinne nærme seg, forteller faren.

DØDE ETTER VOLDTEKT: I mai i år døde en indisk sykepleier etter å ha ligget 42 år i koma etter en brutal voldtekt. Dødsfallet utløste store demonstrasjoner. Foto: Punit Paranjpe , Afp

I dag har indisk politi pågrepet og siktet to menn for voldtekten, melder NTB.

– Vi har pågrepet to menn, og vi forsøker å hjelpe offerets familie med å skaffe legehjelp til barnet, opplyser en polititalsmann.

Les også: Dømt til døden for voldtekt og drap

Fire skal være pågrepet

Ifølge en nyhetsmelding fra en indisk tv-stasjon i dag ettermiddag, er fire menn nå arrestert i forbindelse med bortføringen, mishandlingen og voldtekten.

Nyheten om den brutale voldtekten kommer samme dag som en domstol i Bombay bekreftet dødsdommen over en 21 år gammel mann er dømt for å ha voldtatt og mishandlet sin to år gamle niese i februar 2013. Jenta døde av skadene hun ble påført, ifølge The Times of India.

India har de siste årene vært rystet av en rekke grove voldtekter mot unge jenter. I mai i fjor ble to jenter på 14 og 15 funnet voldtatt og hengt i et mangotre. Ifølge jentenes familier ble de drept av gjerningsmennene som først gjengvoldtok dem.

Les også: Voldtekter skremmer kvinnelige turister

I januar året før ble en 32 år gammel kvinne gruppevoldtatt, drept og hengt fra et tre, ifølge indisk politi. Kvinnen var på vei i tog til hovedstaden New Delhi med sin sønn da hendelsen skjedde.

Dagen før ble en 29 år gammel kvinne brutalt ble voldtatt på en buss.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder