NYTT TRØBBEL: Den italienske statsministeren Silvio Berlusconis knyttes nok en gang til unge piker og ville fester. Foto: AP

Berlusconi i ny kvinneskandale

Italias statsminister Silvio Berlusconi må forklare nasjonalforsamlingen hvorfor navnet hans nå blir knyttet til en mindreårig marokkansk jente som angivelig skal ha festet sammen med ham.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

- Vi vil vite hva som faktisk skjedde i Milano, sier nestleder Michele Ventura i Det demokratiske partiet, ett av opposisjonspartiene som krever en redegjørelse fra statsministeren.

Ifølge italiensk presse har den marokkanske jenta, som går under navnet Ruby, blitt pågrepet for butikktyveri. I politiavhør fortalte hun at hun flere ganger har deltatt på fester i Berlusconis villa i Arcore, i nærheten av Milano.

Jenta er 17 år og ønsker å bli modell.

En nyhetssjef i Berlusconis TV-kanal Mediaset og en TV-impresario er nå under etterforskning for å ha bidratt til prostitusjon, opplyste kilder i rettsvesenet torsdag.

Berlusconi selv sier at han ikke vil kommentere det han kaller media-søppel.

- Jeg er her for å snakke om virkelig søppel. Media-søppel overlater jeg til dere, sa Berlusconi på en pressekonferanse som skulle handle om søppelkrisen i Napoli.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder