INNRØMMER STJERNEKAMP: Det er ikke ofte Donald Trump innrømmer at han spiller golf, men presidenten gjorde et unntak for stjernene Tiger Woods og Dustin Johnson. Bildet er tatt under åpningen av Tiger Woods Villa på golfbanen Trump National Doral i 2014. Foto: Wilfredo Lee AP

Donald Trump tok en kjapp golfrunde med Tiger Woods

USAs president spilte golf med Tiger Woods og Dustin Johnson.

Eirik Elvevold
ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Donald Trump elsker å spille golf. Presidenten har overnattet 79 ganger på en av sine egne golfresorter siden han ble president - og de aller fleste av disse dagene har han også vært aktiv på greenen.
Men det er ikke ofte han innrømmer at han spiller. Det henger sannsynligvis sammen med at han hetset Barack Obama offentlig minst 20 ganger for å spille mye golf som president.

Les også: Slik ferierer verdenslederne

Fredag innrømmet han likevel på Twitter at han skulle dyrke lidenskapen sin - kjapt - med superkjendis Tiger Woods og verdensener Dustin Johnson - mellom en telefonsamtale med Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan om fred i Midtøsten og arbeidet med å bringe flere jobber tilbake til USA.

President Trump var, ifølge Reuters, på golfbanen Trump National Golf Club, Jupiter, i fire timer, nok til å fullføre en 18-hulls runde.

Det er den tredje dagen han spiller golf i Florida i løpet av Thanksgiving-høytiden.

Les også: Trumps luksusreiser sprenger budsjettene

Tiger Woods ser ikke ut til å ha noen partitilhørighet på golfbanen. Han har nemlig spilt golf med Barack Obama tidligere.
VGTV: Her går det galt for Japans statsminister på golfbanen

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder