Den rystende drapssaken behandles nå for retten i Tyskland, og ifølge AFP kom det i dag frem at «Kannibalen fra Rothenburg» anså seg selv for å ha et «varulv-lignende» behov for menneskekjøtt.

- Ble varulv ved fullmåne

(VG Nett) Tyske Armin Meiwes som har tilstått å ha spist deler av en mann, følte han ble forvandlet til en varulv ved fullmåne.

ARTIKKELEN ER OVER 15 ÅR GAMMEL

Sjokkvideo

Som bevismateriale i saken ble det i dag lagt frem et vel to timer langt videoopptak som tiltalte selv skal ha filmet i forkant og underveis i drapshandlingen. Videoen ble vist for en lukket rett pågrunn av det bestialske innholdet.

Den såkalte «kannibalen fra Rothenburg» har forklart at han skar av dataspesialistens penis, og at de to mennene sammen flamberte den og spiste den opp.

Senere skal han ha drept Brandes med kniv, partert ham og lagt ham i fryseren.

Etterforskere som har sett videoen sier at Brandes var bevisstløs, men fortsatt i live da Meiwes skal ha hugget ham ihjel med en stor kjøkkenkniv. Meiwes skal på videoen ha fremstått som entusiastisk men ikke seksuelt opphisset, sier en politimann ifølge AFP.

Håpet med den bestialske videoen er at den skal kunne gi retten innsyn i hvordan slaktingen skjedde, og i hvilken grad offeret var villig til å la seg spise, slik den tiltaltes forsvarer hevder.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder