FLYTTET INN: President Donald Trump vinket til kameraene da han sammen med Melania Trump og deres sønn Barron Trump ankom Det hvite hus søndag. Foto: Carolyn Kaster AP

Melania har flyttet inn i Det hvite hus

Melania Trump ankom presidentboligen i Washington med sin mann og yngste sønn.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Førstedamen tvitret nyheten søndag kveld etter at hun kom til Det hvite hus med Donald Trump og deres 11 år gamle sønn Barron. Presidenten tilbrakte helgen i sin private golfklubb i Bedminster i New Jersey.

I meldingen skrev hun at hun ser fram til minnene paret vil få i sitt nye hjem. Teksten var ledsaget av et bilde av Washington Monument som så ut som det var tatt fra Det hvite hus.

Etter å ha vært atskilt i måneder og levd med spekulasjoner og rykter om at forholdet dem imellom ikke har vært i sin skjønneste orden, er altså tiden for å forenes i presidentboligen kommet.

Mer om eks-modellen: Slik er Melanias luksusliv

Melania Trump og Barron har bodd i Trump Tower i New York slik at han kunne bli ferdig med skoleåret. 11-åringen skal gå på en privat skole i Maryland i høst.

Det amerikanske nettstedet Politico skrev i helgen at kilder som står nær familien oppga at innflyttingen skulle skje onsdag 14. juni, da Donald Trump fyller 71 år.

Melania Trump har holdt en relativt lav profil etter at Donald Trump overtok som president. Selv har hun tidligere sagt at hun vil ta en tradisjonell førstedamerolle med Betty Ford og Jaqueline Kennedy som forbilder.

Husker du denne? Provoserte med Melania Trump på forsiden

I offentligheten har hun framhevet sin rolle som fulltidsmor for den ti år gamle sønnen Barron.

– Jeg vil være en talskvinne for kvinner og barn og bekjempe mobbing. Vår omgangsform har blitt for ondskapsfull og voldelig, svarte hun på spørsmål om hvordan hun så sin egen rolle i Det hvite hus før Donald Trump overtok som president.

Kilde: NTB/VG

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder