KJØRTE UTFOR: Politiet har ikke funnet spor etter oppbremsing ved klippen. Etterforskerne tror utforkjøringen var villet. Foto: Alvin Jornada / TT / NTB scanpix

Seksbarnsfamilie utfor klippe. Fant død kropp

Politiet i California tror et av de savnede barna er funnet ved klippen der en seksbarnsfamilie forulykket i mars.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

26. mars oppdaget forbipasserende et bilvrak ved bunnen av et 30 meter høyt stup ved Fort Bragg, California. I bilen og rundt bilen ble foreldrene Jennifer og Sarah Hart (begge 38) funnet døde sammen med tre av sine adopterte barn, Markis (19) Abigail (14) og Jeremiah (14).

Det har vært gjennomført omfattende søk og leting i havet etter 15 år gamle Devonte, Hannah (16) og Sierra (12), som fortsatt er savnet.

les også

SUV med familie på åtte utfor stup – fem drept, tre savnet

Ifølge politiet i Mendocino County er det en ung, mørkhudet kvinne som er funnet død i vannet. Det var turgåere som oppdaget kroppen i vannet og fikk brakt den til land.

I begynnelsen av april fastslo Greg Baarts i Californias motorveikontroll at undersøkelser kan tyde på at bilen ble kjørt utfor klippen med vilje.

Han sa ifølge Buzzfeed at bilen først stoppet ved en grusbelagt rasteplass ved klippen. Dataopplysninger fra vraket viser at den akselererte voldsomt og kjørte utfor kanten. Ifølge Baarts ble det ikke funnet tegn til bremsespor.

Den døde kvinnen som er funnet, vil bli obdusert tirsdag.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder