RYKKET UT: Politiet rykket ut til en high school i California etter meldinger om en bevæpnet mann fredag morgen lokal tid. Foto: FREDERIC J. BROWN / AFP

14-åring pågrepet etter å ha skutt medelev i California

En 14-åring er pågrepet etter å ha skutt en medelev i armen på en skole i Palmdale nord for Los Angeles, opplyser politiet.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Politiet rykket i sjutida fredag morgen lokal tid ut til meldinger om skoleskyting på Highland High School i byen Palmdale, som ligger i Los Angeles County.

Rundt to timer senere bekrefter sheriff Darran Harris overfor KTTV at en elev er pågrepet, og at et våpen er beslaglagt på åstedet. 14-åringen skal ha kranglet med medeleven før skuddet ble løsnet.

Politiet sa først at ingen skudd hadde blitt løsnet på skoler i Palmdale i delstaten California, og at det var snakk om falsk alarm. Nå har de imidlertid endret uttalelsene sine.

les også

Kjendisprotest mot våpen

Offerets skader betegnes ikke som alvorlige. Skolen er stengt mens politiet hjelper foreldre med å komme i kontakt med barna sine.

Det ble fredag morgen også meldt om at skudd var løsnet på en barneskole i Palmdale, men dette avkrefter politiet etter å ha gjennomsøkt bygningen.

Den mistenkte mannen ble pågrepet ved en matbutikk i Palmdale. Ifølge Reuters var mannen ubevæpnet da han ble pågrepet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder