KLAPPER AV GLEDE: Justin Timberlake og Jessica Biel er blitt foreldre. Bildet er tatt da paret var på en tenniskamp.

KLAPPER AV GLEDE: Justin Timberlake og Jessica Biel er blitt foreldre. Bildet er tatt da paret var på en tenniskamp. Foto:,AFP

Superparet Jessica Biel og Justin Timberlake er blitt foreldre

Stjerneparets første sønn har kommet til verden.

Mona Byrkjedal
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Det melder flere amerikanske medier.

Den lille gutten og hans mor skal begge ha det bra, og Timberlake skal være ekstatisk, ifølge kilder kjendisbladet People har pratet med.

Gutten har fått navnet Silas Randall Timeberlake. Silas var mellomnavnet til Timberlakes bestefar, som døde i 2012. Randall er både Timberlake og hans fars mellomnavn.

Timberlake bekreftet selv graviditeten på sin Instagram-profil tidligere i år, etter å ha skjult graviditeten i flere måneder.

«I år får jeg den beste gaven av dem alle. Jeg kan ikke vente», skrev artisten.

Timberlake giftet seg med 32 år gamle Jessica Biel i Italia i 2012. Da hadde paret vært forlovet i ti måneder. Timberlake fridde rundt juli 2011.

Paret har vært gjenstand for heftige bruddrykter gjentatte ganger gjennom sitt forhold. Gang på gang har begge offentlig gått ut og avfeid alle spekulasjoner om knute på tråden.

I mars 2011 valgte imidlertid de to å avslutte forholdet – uvisst av hvilke årsaker. Men det gikk ikke mange månedene før de gjenopptok romansen.

Det var faktisk i forbindelse med en Justin-konsert i Oslo i 2007 at VGTV sikret seg de aller første bildene av stjerneparet sammen. Bildene ble senere presentert i amerikanske medier.

Hverken Biel eller Timberlake har barn fra før av. Timberlake har tidligere vært kjæreste med popprinsessen Britney Spears (30) og filmstjernen Cameron Diaz (39).

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder