Disse åtte kjemper om ni millioner kroner

UTENRIKS

1107 spillere startet EPT Main Event i Praha. Nå står kun åtte spillere igjen. Førstepremien snaut ni millioner kroner.

Publisert:

Stephen Graner fra USA kommer inn på finalebordet med det beste utgangspunktet. Han sitter med 12,4 millioner sjetonger. Svenske Anton Bertilsson kan stå for en ny svensk pokerbragd, han starter finalebordet med 7,7 millioner sjetonger. svenske Simon Matsson, Jonathan Wong og Remi Castaignon starter alle finalebordet med under 2,2 millioner sjetonger, mens tyskerne Fabio Sperling og Bjorn Wiesler spiller på henholdsvis 4,7 og 3,3 millioner.

For en måned siden sto Martin Jacobson for en av tidenes største svenske pokerprestasjoner, da han slo norske Felix Stephensen i VM-finalen i poker. Nå kan Anton Bertilsson stå for en ny svensk pokerbragd. Simon Mattsson er svenskenes andre håp på finalebordet i EPT Praha.

Fra kl. 13 kan du se finalebordet direkte på VG.no. Forskjellen på finalebordssendingen og de øvrige sendingene er at finalebordet sendes med forsinkelse, slik at man hele tiden kan se hvilke kort spillerne har på hånden.

Beste nordmann i turneringen var en av landets største pokerprofiler Johnny Lodden. Han er nå tilbake i Norge, og setter seg i kommentatorboksen for å følge finalebordet.