VENTEBODER: I går var det åpen dag på drive-in'en, for å vise frem hvordan sexkjøpene vil foregå. Bildet viser noen av bodene der de prostituerte vil vente på kundene, der prisen skal forhandles frem. Foto: Reuters

Her skal det selges sex

Følger du reglene på disse skiltene kan du lovlig benytte deg av verdens eldste yrke.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Mandag neste uke åpner en splitter ny sex drive-in i den sveitsiske byen Zürich. Åpningen skjer nøyaktig ett år etter at sveitserne stemte for en lovendring som forbyr gateprostitusjon. Formålet med å opprette ordningen er å gjøre sexsalg tryggere både for de prostituerte og for kundene.

Reglene er krystallklare: Kundene som ønsker å kjøpe sex må først passere en innsjekk - som kontrollerer at de er alene i bilen - før de kan kjøre videre i en oppmerket rute.

SKILTER MED SEX: En nysgjerrig forbipasserende betrakter skiltet som er plassert utenfor Sveits sin nye sex drive-in. Skiltet forklarer detaljert reglene: Man må blant annet være alene i bilen, og det er forbudt å filme eller ta bilder under sexakten. Foto: Reuters

Sikkerhetsalarmer

Kundene må selv forhandle frem prisen på sexkjøpet med de prostituerte kvinnene, som er fordelt på 40 boder inne på området. Når avtalen er i boks, kjører paret samlet til en av ni utvalgte sex-boder, der akten skal skje. Alle disse bodene er utstyrte med sikkerhetsalarmer.

Området inneholder også et minglerom, toaletter og dusjer til sexarbeiderne. For å få lov til å selge sex på området, må de prostituerte kjøpe seg «arbeidsbilletter» hver kveld.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder