DØDE: Bruno Gulotta. Foto: Toms Hardware

Bruno (35) omkom i Barcelona-terroren: – Hun vil aldri få kjenne sin far

Italienske Bruno Gulotta (35) var på ferie med familien da han ble brutalt kjørt ned og drept i terrorangrepet i Barcelona.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Gulotta var i Barcelona på ferie med sin samboer og sine to barn da han torsdag kveld ble kjørt ned og drept av varebilen som kjørte inn i en folkemengde i den populære handlegata La Rambla i Barcelona, skriver arbeidsgiveren hans på Facebook.

Ifølge vitner vinglet bilen fra side til side for å treffe flest mulig folk. 14 personer er bekreftet omkommet og over 100 personer er skadet etter terrorangrepet torsdag kveld.

Ifølge The Telegraph var han på ferie med familien da terrorangrepet skjedde.

– Lille Aria vil aldri få bli kjent med faren sin, skriver arbeidsgiveren hans, Tom's Hardware Italia, om sin tidligere kollega på Facebook. «Han var en venn, en far og en kollega. Vi kommer til å savne ham» skriver de.

Bruno Gulotta skal ha jobbet med salg og markedsføring i selskapet.

Les også: Dette vet vi om terroren i Spania

Savnet etter terroren i Spania: Syv år gamle Julian etterlyses av familien

Delte bilder fra turen

På hjemmesiden sin har de også publisert en tekst til minne om Gulotta, der de skriver at de tenker på Gulottas samboer og to barn.

– Vår venn og kollega Bruno Gulotta ble kjørt ned og drept midt i hjertet av Barcelona, skriver de på hjemmesiden.

De omtaler han som et midtpunkt, og en som var godt likt av alle.

I løpet av ferieturen skal han ha delt bilder fra ferieturen.

– Et bilde fra Cannes, et fra La Rambla i Barcelona. Og så skjer det som ingen forventer. En ung mann, far og livsledsager dør.

Det italienske utenriksdepartementet har uttalt at tre andre italienere er skadet etter terrorangrepet søndag, ifølge The Telegraph.

Drept på tur med kjæresten

Døde: 25 år gamle Luca Russo er den andre italieneren som døde i terrorangrepet i Barcelona. Foto: Facebook

Den italienske ingeniøren Luca Russo (25) var på ferietur med forloveden i Barcelona da han ble drept i terrorangrepet i Barcelona torsdag, skriver The Telegraph. Forloveden ble skadet i angrepet, men klarte seg.

Både han og kjæresten skal ha vært frivillige for organisasjonen «Green Cross». Russo er den andre italieneren som er drept i terrorangrepet i Barcelona.

Den italienske statsministeren, Paolo Gentiloni skrev fredag på Twitter at «Italia minnes Bruno Gulotta og Luca Russo».

Drept på ferie

Fredag ble 44 år gamle Elke Vanbockrijck bekreftet omkommet av belgiske myndigheter.

DREPT I ANGREPET: 44 år gamle Elke Vanbockrijck ble påkjørt av varebilen som kjørte inn i folkemengen i paradegaten La Ramla torsdag ettermiddag. Hun var på ferie med sin ektemann og sine to sønner da hun ble drept. Foto: Privat.

Kvinnen er fra den belgiske byen Tongeren, og var i Barcelona på ferie sammen med ektemannen og sine to sønner på 11 og 14 da angrepet inntraff, skriver The Guardian.

Ordføreren i Tongeren, Patrick Dewael, sendte sine kondolanser til familien under et intervju med en belgisk radiokanal fredag formiddag.

Det tredje bekreftede offeret er 60 år gamle Francisco López Rodríguez fra den nordlige provinsen Granada i Spania.

Mannen ble en av ofrene for terroren torsdag da han gikk nedover La Rambla med sin kone, som også ble hardt skadet i angrepet, opplyser lokale myndigheter, ifølge avisen El Pais.

Kilder hos de lokale myndighetene forteller at Rodríguez emigrerte med sin familie til Barcelona nylig, etter at gruvedriften på det gamle hjemstedet ble lagt ned.

3-åring antatt død

En tre år gammel jente er bekreftet omkommet i angrepet. Det melder spanske medier ifølge den britiske avisen The Guardian. Jenta ble brakt til San Pau sykehus i Barcelona for behandling, men døde like etterpå.

Den antatte gjerningsmannen, en 17 år gammel gutt, er fortsatt på frifot etter angrepet i Barcelona torsdag ettermiddag. Tre andre personer som mistenkes å ha forbindelse til angrepet, er pågrepet.

Så langt er tre tyskere, to italienere og en belgier blitt identifisert blandt de drepte i angrepet, skriver NTB.

Savner ektemannen

Amerikanerne Heidi Nunes og Jared Tucker var på ferie i Europa for å feire deres ettårs bryllupsdag, skriver NBC News. De satt på en fortausrestaurant på La Ramla torsdag kveld da ektemannen forlot Nunes for å gå på toalettet.

– Det neste som skjedde var at jeg hørte skriking og roping. Jeg ble dyttet inn i en suvenirbutikk og gjemte meg der mens alle løp rundt og skrek, forteller hun.

Heidi Nunes har ikke sett ektemannen siden. Han er en av flere savnede etter terrorangrepet i Barcelona.

14 personer er så langt bekreftet omkommet. Over 100 personer er skadet, der 15 av de skal være alvorlig skadet.

Ofrene kommer fra over 34 ulike land, etter det politiet foreløpig har fått opplyst, skriver politiet i Catalonia på Twitter.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder