TILBAKE: Den amerikanske popstjernen er klar for en ny konsert i den terrorrammede byen. Her fra en konsert på Telenor arena 10. mai. Foto: Frode Hansen VG

Ariana Grande klar for ny konsert i Manchester

Knappe to uker etter terroranslaget returnerer superstjernen til byen hvor 22 personer mistet livet.

  • Emil Mogård

Artikkelen er over tre år gammel

Den Grammy-nominerte artisten annonserte allerede fredag at hun ville komme tilbake til den terrorrammede byen for å avholde en konsert i solidaritet med ofrene.

Nå er datoen klar.

Søndag fjerde juni gjenerobrer den amerikanske superstjernen scenen i Manchester, under to uker etter konsert-angrepet som tok livet av 22 mennesker.

Det er ventet at flere celebre venner av Grande vil delta på arrangementet, men noen navn er foreløpig ikke offentliggjort, skriver US Magazine.

Les også: Ariana kritiseres for ikke å besøke skadede fans

Ifølge hennes manager Scooter Braun jobber managementet med å sikre seg noen av de mest kjente navnetrekkene innen musikken. Det ikke klart hvilken arena som skal avholde arrangementet.

– Mitt hjerte er knust

Artisten hadde akkurat gått av scenen da en bombe detonerte rett utenfor konsertlokalet i Manchester mandag denne uken. 66 sårede er fortsatt innlagt på sykehus, og 23 betegnes som kritisk skadet, skriver Telegraph.

Den amerikanske hitmakeren har lagt resten av verdensturneen på is, og det er foreløpig uklart om eller når den gjenopptatt.

Det var svært stille fra Grande i kjølvannet av hendelsen, og hun har i etterkant uttalt at hun var fullstendig knust over det som skjedde.

Stor oversikt: Dette er ofrene etter Manchester-terroren

Det var ikke før fire dager etter angrepet at artisten la ut en lengre melding til sine fans på Facebook og Twitter.

– Mitt hjerte, mine bønner og kondolanser er med ofrene etter Manchester-angrepet og deres nære. Det er ingenting jeg eller noen kan gjøre for å fjerne smerten dere føler eller gjøre det bedre. Men jeg rekker likevel ut en hånd – og alt annet jeg kan gi dere, skrev hun på Twitter og Facebook fredag kveld.

Les også

Mer om

  1. Konsert-angrepet i Manchester

Flere artikler

  1. Ariana Grande er «knust» etter eksplosjon på konsert i Manchester

  2. Telenor Arena lover å være «ekstra skjerpet» ved Bruno Mars-konserten

  3. 22 drept etter eksplosjon på konsert i Manchester

  4. Ett år siden Manchester-terroren: Byen markerer med stillhet og allsang

  5. Ariana Grande overrasket Jaden (10) på sykehus i Manchester

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder