FORAN BÅLET: Stepan oppfører seg mer som en teddybjørn enn et potensielt livsfarlig rovdyr. Osten og Anna ser ut til å kose seg i dens nærvær. Foto: Olga Barantseva/Caters News

Avis: Tok med grizzlybjørn på date med kjæresten

Da Osten (35) skulle ta med Anna (22) på telttur i skogen
hadde de med et femte hjul på vognen; grizzlybjørnen Stepan.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Det skriver den britiske avisen Daily Mail.

Det hele skal ha kommet i stand etter at Osten, som er fra New Zealand, hadde sett bjørnen i et TV-innslag.

Dette er nemlig ikke første gang Stepan (bjørnen altså) deltar på det som må regnes som smått uvanlige aktiviteter for et gigantiske rovdyr.

Så du denne dyrehistorien? Narkoavhengig pytonslange sendt på avrusning

I tillegg til at han har spilt i flere filmer skal Stepan tidligere ha hatt både en sentral rolle i et bryllup og han har latt seg avbilde sammen med lettkledde modeller.

Den fotoshooten kan du se mer av her:

Bjørnen, som veier over 650 kilo, er godt vant til å omgås mennesker. Han ble nemlig oppfostret sammen med en russisk familie etter å angivelig ha blitt reddet fra krypskyttere bare måneder gammel.

Verdens eldste? Denne akvariefisken ble 100 år gammel

Faren i familien den vokste opp med er profesjonell sirkustrener, og har trent Stepan opp til ulike triks. Fra hjemmet er bjørnen også vant til å både slappe av i sofaen og henge rundt middagsbordet.

Bare se i denne videoen her:

Bildene fra det som altså skal ha vært en date mellom Osten og Anna, som ikke er omtalt med annet enn fornavn i den britiske avisen, er tatt av fotograf Olga Barantseva i et skogholt utenfor Moskva.

– Begge var glade for at alt gikk bra. Det var en drøm som gikk i oppfyllelse, sier fotografen.

Les også: Bjørn låste seg selv inne i bil

Visstnok skal både Osten og Anna ha vært overveldet av følelser mens de omgikk Stepan. Bjørnen går for å være snill som et lam, men ettersom vi tross alt snakker om et stort rovdyr er det alltid en trener i nærheten, skriver avisen.

På bildene kan man se paret kose seg med bjørnen både rundt et leirbål og mens de sitter i en hengekøye og spiller gitar.

Om de spilte «Bjørnen sover» forteller historien ingenting om.

GITARSTUND: Osten og Anna har dratt frem gitaren. Stepan sitter lydig og lytter. Foto: Olga Barantseva/Caters News

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder