Her får du hjelp

(VG Nett) Her kan du få hjelp i forbindelse med terrorangrepet i London.

Tone Libråten
ARTIKKELEN ER OVER 14 ÅR GAMMEL

Er du i London og ønsker å melde deg til politiet i Norge, må du ringe det ordinære telefonnummeret til ditt distrikt. Nummeret til ditt lokale politikammer finner du her.

Den norske sjømannskirken i London er åpen. Hit kan du gå hvis du er i London. Kirken ligger sørøst i London. Adressen er 1.St.Olav's Square Albion Street, Rotherhithe. Telefon + 44 20 7740 3900.

Den norske ambassaden i London: Ringer du fra London, er telefonnummeret 02075915520/30. Fra Norge ringer du +442075915520/30. Ambassaden har e-post: presse.london@mfa.no

Alle kan også henvende seg til Utenriksdepartementet på telefonnummer: 22 24 20 20.

UD kan også nåes på e-post: beredskap@mfa.no

Det er opprettet et britisk krisenummer: 0870 1566 244 (lokalt telefonnummer)

NYTT OM LONDON-BOMBENE: Klikk her(nyheter, reiseinformasjon, kommentarer og så videre)

Ifølge UD blir skadde fraktet til lokale sykehus, men UD kjenner ikke navnet på de ulike stedene.

Her skjedde terrorangrepene! Ifølge Scotland Yard er det meldt om eksplosjoner på stasjonene Edgeware Road, King's Cross, Liverpool Street, Russell Square, Aldgate East og Moorgate.

Britiske myndigheter advarer mot å reise til London fordi situasjonen er så uoversiktlig. Rådet fra myndighetene er at alle bør holde seg innendørs.

- Er du hjemme, så bli der. Er du på jobb, skole eller et annet sted, så bli der til du får beskjed om noe annet, er meldingen.

Undergrunnen er torsdag ettermiddag stengt. Mobilnettet har i stor grad brutt sammen.

Foreldre har fått beskjed om at skolebarn får tilsyn på skolene til det er trygt å sende dem hjem igjen, melder Sky News.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder