SKANDALE: Gennifer Flowers sammen med advokat Blake Hendrix under pressekonferansen i januar 1992. Flowers avsløring av forholdet med Clinton var da blitt avslørt i avisen The Star uken i forveien. Foto: Richard Drew AP

Donald Trump inviterte Bill Clintons tidligere elskerinne til debatten

Donald Trump har invitert Bill Clintons tidligere elskerinne, Gennifer Flowers, til å sitte på første rad under den første presidentduellen mandag. Men hun kommer ikke.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Det begynte som en spøk fra rikingen Mark Cuban, som twitret at han hadde skaffet seg en plass på første rad for at Trump skulle ha «minst ett uvennlig fjes» å se på når han skal duellere mot Hillary Clinton om blant annet utenrikspolitikk mandag.

https://twitter.com/mcuban/statuses/779125122628136962

Og Trump var ikke vanskelig å provosere: Hvis dusten Mark Cuban vil sitte på første rad, inviterer han gjerne Gennifer Flowers ved siden av ham!

Gennifer Flowers er altså den tidligere modellen som hadde en utenomekteskapelig affære med Bill Clinton på 80-tallet. Clinton avviste først affæren, men innrømmet senere under ed at de hadde hatt et forhold.

Nå har Flowers akseptert en invitasjon fra Donald Trump om å sitte på første rekke under presidentdebatten som starter klokken tre natt til tirsdag norsk tid, skriver Buzzfeed.

Søndag avviser imidlertid Trumps visepresidentkandidat Mike Pence at Gennifer kommer til å dukke opp, melder flere amerikanske medier.

Kanskje tar den også oppmerksomheten vekk fra støtteerklæringen Hillary Clinton fikk fra storavisen the New York Times i dag, hvor avisen på lederplass lovet å vie en fremtidig leder til å forklare hvorfor Trump er den verste kandidaten nominert av et stort parti i moderne amerikansk historie.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder