FANT BABY DØD: Her undersøker politiet åstedet hvor babyen ble funnet død i nærheten av Galveston i Texas. Politiet jakter nå på samboeren til den to måneder gamle babyens mor. Foto: AP

Kastet ut baby fra bil

(VG Nett) Politi over hele USA jakter på Travis Mullis (21) etter at han skal ha kastet sin to måneder gamle baby ut av bilen i fart.

ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL

Turistene Jesse og Esmeralda Zaro var ute for å se etter fugler da de oppdaget det de først trodde var en dukke. Da de undersøkte nærmere i gresset forstod de at det var en liten baby. Ti meter lenger bort lå babyens barnesete.

- Jeg ble helt knekt. Vi lette etter noe vakkert å se på, sier turisten Jesse Zaro (43).

Den døde babyen ble funnet i nærheten av en øde sandbank i Galveston i den amerikanske delstaten Texas.

Moren meldte seg

KASTET UT BARNESTOL: Den to måneder gamle babyens barnestol ble funnet ti meter fra selve åstedet. Foto: AP

I natt norsk tid meldte en kvinne seg til politiet og kunne senere bekrefte at babyen var hennes. Samboeren Travis Mullis (21) skal ha forlatt husvognen hvor de bodde omkring to timer og 30 minutter før babyen ble funnet.

Darrell Nichols som bodde sammen med paret forteller til avisen Houston Chronicle at de flyttet inn i husvognen kort tid etter at babyen ble født.

- De hadde pengeproblemer og jeg syntes synd på dem, forteller Nichols.

Storstilt politijakt

Det skal ikke ha vært noen konflikter da paret gikk og la seg kvelden i forveien, men da Nichols våknet hadde Mullis forlatt husvognen, angivelig for å reparere morens 2002-modell Hyundai Accent.

Når Mullis aldri kom tilbake, ble babyens mor urolig og ringte til bilverkstedet, flere sykehus og andre steder i et forsøk på å lokalisere samboeren og sønnen. Det skal ikke ha vært noe som tydet på at Mullis skal ha ønsket å skade babyen.

Hyundai som Mullis benyttet er nå etterlyst av politiet, og det er sendt ut beskrivelse av ham. Den mistenkte gjerningsmannen er 155 centimeter høy og veier 68 kilo. Han skal være kjent under kallenavnet «T.J.».

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder