Rus, død og illusjoner: Se dokumentaren om «The Amazing Jonathan»

Pluss content

Den helsprø og sjanger-sprengende magikeren Johnathan Edward Szeles, bedre kjent som «The Amazing Johanathan», har vært igjennom en vill karriere. Når han forteller publikummet sitt at han kun har ett år igjen å leve har bare overraskelsene såvidt begynt.

Det som begynner som en dokumentarfilm som følger den siste turneen til en døende, metamfetamin-røykende magiker, blir en overraskende og bisarr reise når filmskaperen Ben Berman får stadig større problemer med å skille sannhet fra illusjon. Stadig mer merkelige ting skjer når Berman følger sitt film-subjekt, og plot-tvistene som dukker opp er hva man kaller «stranger than fiction».

Denne hysteriske, interessante og ganske så meta dokumentarfilmen ble den aller største dokumentar-snakkisen på Sundance Film Festival i januar 2019, og er en av de mest underholdende vi har å tilby deg på VG+. God fornøyelse.

VG har kun rettigheter til å vise «The Amazing Jonathan Documentary» i Norge, og det vil derfor ikke være mulig å se innholdet hvis du befinner deg i utlandet. Filmen har aldersgrense 9 år.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder