FULLSTAPPET: «Passasjerene hadde ikke mye plass til rent undertøy eller ekstra tannbørster», skriver australsk politi om kokainfunnet. Foto: Australsk politi

Kanadiere pågrepet på cruiseskip i Australia med 95 kilo kokain

I sosiale medier la de to venninnene på 23 og 28 år ut feriebilder av seg selv mens de poserte på hvite sandstrender. Kort tid etter ble de pågrepet med kofferten full av kokain.

– Passasjerene hadde ikke mye plass til rent undertøy eller ekstra tannbørster, skriver det australske grensepolitiet på Facebook.

Sammen med en kanadisk mann (63) er de to kvinnene nemlig siktet for å ha forsøkt å smugle omkring 95 kilo kokain inn til Australia.

Sjekk den fangsten: Beslagla heroin verdt 1,6 milliarder kroner

Ifølge politiet ble de tre pågrepet etter en større aksjon med narkotikahunder da de ankom havnen i Sydney søndag.

De risikerer alle livstid i fengsel.

Kokainet som ble beslaglagt i bagasjen har en verdi på omkring 200 millioner norske kroner, ifølge CNN, som også skriver at narkotikabeslaget er det største australsk politi har gjort i forbindelse med passasjerreiser.

Ifølge CNN ser det imidlertid ut til at de to kvinnene hadde mer enn ferie i tankene da de la ut på tur.

Raid i Sydney: Fant narkotika for tre milliarder kroner

På sine egne Instagram-profiler har de lagt ut en rekke bilder fra det som ser ut til å være en luksuriøs cruisetur forrige uke.

De har blant annet lagt ut bilder hvor de sitter i vannkanten og drikker kokonøttvann på en hvit sandstrand på Tahiti.

Ifølge CNN virker det også som de har vært innom både Bermuda, Chile, Ecuador og Colombia. Det er imidlertid uklart hvor de startet cruiseturen.

Her kan du lese mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder