STABIL: Tilstanden til Egypts statsminister Essam Sharaf var stabil natt til tirsdag. Det egyptiske nyhetsbyrået MENA skriver at han var «utslitt etter en slitsom dag» ifølge en talsmann for regjeringen. Foto: AFP

Egypts statsminister til sykehus

Egypts hardt pressede statsminister Essam Sharaf ble mandag kveld innlagt på sykehus, angivelig som følge av et plutselig blodtrykksfall.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Sikkerhetskilder bekrefter at Sharaf ble kjørt til Dar al-Fouad-sykehuset i Kairo og at tilstanden hans natt til tirsdag var stabil.

En talsmann for regjeringen opplyser til det egyptiske nyhetsbyrået MENA at Sharaf gjennomgikk medisinske tester etter å ha forlatt kontoret mandag, «utslitt etter en slitsom dag».

Essam Sharaf leder overgangsregjeringen som har styrt Egypt siden massedemonstrasjoner tvang president Hosni Mubaraks til å gå av i februar.

LES OGSÅ: Store protester på Tahrir-plassen i Kairo

Demokratiforkjempere har den siste tiden strømmet ut i gatene igjen med krav om fortgang i reformprosessen, og statsminister Sharaf har lovet å ommøblere regjeringen i et forsøk på å dempe misnøyen.

LES OGSÅ: Ny utenriksminister i Egypt

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder