KYSSET STATSMINISTEREN: Tony Blair fikk et kyss midt på munnen av Jean Peterson under et besøk i Manchester mandag. Foto: AP

Kysset statsministeren

(VG Nett) En kvinnelig beundrer kastet seg rundt halsen på den britiske statsministeren Tony Blair og ga han et skikkelig kyss på munnen mandag.

Christine Jensen
ARTIKKELEN ER OVER 14 ÅR GAMMEL


Den afrikanske kvinnen med navn Jean Peterson (42) kom plutselig fram fra mengden av fremmøtte og slang seg uventet rundt halsen på statsministeren. Blair fikk ikke tid til å tenke engang før hun hadde gitt han et skikkelig smask.

SKEPTISK: Statsminister Tony Blair ser litt skeptisk ut, men rekker ikke reagere før Peterson kysser han på munnen. - Han hadde baby-lepper, sa hun etterpå. Foto: AP

Peterson, mor til tre, var i hvert fall fornøyd etter å ha kysset Storbritannias mest kjente fjes.

Statsministeren skulle bare besøke noen samfunnsarbeidere i

ENDA EN: Også 90 år Theresa Grixti ville gi statsministeren et kyss. Om hun klarte det er uvisst. Foto: AP

- Han er herlig og det var så fint å se ham her. Folkemassen bråket sånn og jeg hadde bare lyst til å kysse han, sa Peterson, ifølge Sky News.

- Jeg vet ikke hvorfor jeg gjorde det. Det var bare en vennlig gest, tror jeg. Men han snurpet sammen leppene og jeg kysset han og alle begynte å juble. Jeg tror han ble litt overrasket, men jeg er sikker på at han forstår, sa damen, som til vanlig jobber med veldedighet for Wesley House i Wythenshawe.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder