MOBILVIDEO: Denne videoen ble tatt av en person som befant seg inne på en av t-banene da terrorangrepet kom 7. juli. Foto: AP

London-pendler filmet terrordramaet

(VG Nett) En London-pendler tok frem mobilen og filmet i minuttene etter at en t-bane ble rammet av terrorangrep torsdag.

Artikkelen er over 14 år gammel

Ambulansetjenesten i London har meldt om over 40 omkomne etter terrorangrepet, og i tillegg er mellom 700 og 1000 mennesker rapportert skadde.

Det ser ut til at menneskene på denne videoen klarte seg bra, men øyenvitner fortalte om totalt kaos i Londons gater da terrorangrepet var et faktum.

Bilder fra tunnelene

EVAKUERT: Alexander Chadwick tok dette mobilbildet av mennesker som blir evakuert nær Kings Cross-stasjonen i London torsdag. Foto: Alexander Chadwick/AP

Det er ikke meldt om skadde nordmenn etter angrepet på London, men det var en rekke nordmenn i området. VG Nett snakket torsdag med Elisabeth Nord, som jobber i et produksjonsselskap i London.

- Jeg var på vei til jobb, men da jeg kom frem til t-banen var den stengt. Heldigvis, får jeg vel nesten si. Jeg valgte å dra hjem igjen, fortalte hun.

Du kan høre lydintervju med Elisabeth her!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder