Har du sett på maken, hva disse har i baken!?

Hva har en kaffeboks, en aubergine, en vibrator og en flaske til felles? Svaret er at alle objektene ble funnet sittende fast i folks endetarm.

  • Marthe Berg
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Kan du forestille deg legens reaksjon da han fikk servert disse røntgenbildene?

Det er nærliggende å tro at noen av disse personene fikk et forklaringsproblem da legen spurte dem hvordan dette skjedde.

Leger verden over deler nå bilder av de rareste funnene de har gjort i sine pasienters rumper. Overraskende mange fremmedlegemer er avdekket på røntgenbilder av folks rektum.

På bildene Daily Mail har funnet frem til kan vi blant annet se en deodorant, en appelsin, en kaffeboks, en flaske, en vibrator, en aubergine og en pistil, som brukes til å knuse krydder eller lignende i en morter.

Vedkommende som hadde satt fast pistilen i endetarmen skal ha vært en mann i 40-årene, som forklarte legen at «den skled da han laget malaysisk mat».

En annen pasient trengte legehjelp etter å ha satt fast et hjemmelaget sexleketøy. Gjenstanden besto av en sprayboks montert sammen med et tomt rør fra en vitaminbeholder.

Alle bildene har blitt delt av medisinsk personale på siden Radiopaedia, et undervisningsnettsted som ble grunnlagt av en australsk radiologistudent i 2005.

Bildene er publisert som en del av forsknings – og undervisningsmateriellet for radiologer, mens de for hvermannsen kan fremstå som skrekkhistorier.

I 2012 skrev Dagbladet om en prest som ble innlagt på sykehus med en potet sittende fast i rumpa. Presten hevdet han hadde hengt opp gardiner i blanke messingen, falt ned fra gardintrappen og truffet en potet som tilfeldigvis lå på kjøkkenbenken.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder