Gjengleder i Brasil forsøkte å rømme fra fengselet utkledd som en tenåringsjente

Den brasilianske gjenglederen Clauvino da Silva forsøkte lørdag å rømme fra fengselet han holdes i, utkledd som sin egen datter.

  • NTB

Ikledd en silikonmaske, en lang mørkhåret parykk, briller, stramme bukser, BH og en rosa T-skjorte forsøkte den 42 år gamle mannen å forlate fengselet Gericinó vest i Rio de Janeiro, skriver The Guardian.

I en uttalelse søndag sier politiet at han til slutt ble oppdaget fordi han oppførte seg nervøst.

les også

Falsk Ferrari-fabrikk avslørt i Brasil

Rømningsforsøket skal ha skjedd samtidig som hans 19 år gamle datter besøkte ham i fengslet, og politiet tror at han planla å la henne bli igjen der. De undersøker nå om datteren var med på stuntet. Ifølge New York Post undersøkes det også om en annen kvinne som er gravid og derfor ikke ble kroppsvisitert, var personen som smuglet kostymet inn.

Den dømte narkotikalangeren var en av lederne for Red Command, en av Rios mektigste kriminelle gjenger som kontrollerte store deler av narkotikahandelen.

Etter rømningsforsøket er 42-åringen overført til et høysikkerhetsfengsel hvor han også vil få disiplinærstraff, ifølge lokale myndigheter.

KLÆR, MASKE OG PARYKK: Dette bildet som er offentliggjort av politiet viser T-skjorten, parykken og masken gjenglederen brukte da han forsøkte å rømme fra fengselet. Foto: Rio de Janeiro Penitentiary Administration Secretariat via AP / NTB scanpix

Les også

Mer om

  1. Brasil
  2. Rio de Janeiro

Flere artikler

  1. Brasiliansk gjengleder funnet død

  2. Tre innsatte i rømningsforsøk fra Kristiansand fengsel

  3. Coronatiltak: Besøksnekt gir opptøyer i italienske fengsler

  4. Pluss content

    De siste minuttene: Fangene som ikke ville dø

  5. SDF: IS-fanger på rømmen etter tyrkisk luftangrep

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder