VÆPNET ANGREP: Børsen i Karachi i Pakistan ble angrepet av væpnede menn mandag morgen norsk tid. Foto: AKHTAR SOOMRO / REUTERS

Politiet: Minst seks drept under angrep på børsen i Karachi

Minst seks personer er drept under et angrep på børsen i Karachi i Pakistan, opplyser politiet. Fire av de drepte er angripere.

  • Ingvild Silseth

Det melder nyhetsbyrået Reuters, som siterer politiet.

Tallet på antall drepte spriker imidlertid noe. Mens Reuters og andre medier melder at det er to drepte i tillegg til de fire angriperne, skriver blant annet nyhetsbyrået AP at to sikkerhetsvakter og en politimann er drept.

Det var mandag morgen norsk tid at børsen i Karachi ble angrepet av væpnede menn. Politisjef Ghulam Nabi Memon sier til nyhetsbyrået AFP at angriperne ankom i en bil, og at de kastet en granat mot bygningen før de begynte å skyte.

De første meldingene tydet på at en eller flere angripere greide å komme seg inn i bygningen, men at flere av dem raskt ble skutt av bygningens vakter.

Tungt bevæpnet politi var på plass kort tid etter og omringet børsen. Karachi er den største byen i Pakistan og hovedstaden i provinsen Sindh.

ANKOM I BIL: Politisjef Ghulam Nabi Memon sier til nyhetsbyrået AFP at angriperne ankom i en bil. Foto: ASIF HASSAN / AFP

Mer om

  1. Pakistan
  2. Karachi

Flere artikler

  1. Sykehus under angrep i Kabul: To spedbarn blant de drepte

  2. Passasjerfly styrtet i boligområde i Pakistan

  3. Pakistansk statsråd til VG: – Hele familier har mistet livet

  4. Flystyrten i Pakistan: Banksjef er blant de overlevende

  5. Protestene sprer seg i USA: Minst syv skutt under nye opptøyer

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder