ETTERLATT: Politiet har utlevert dette bildet av tre år gamle Noelvin, som ble funnet på en fremmeds veranda i Buffalo, New York, milevis unna hans familiehjem i Orlando. Foto: Buffalo Police Department

Treåring funnet i katteboks – foreldrene savnet

I en pappeske satt ut for katter, fant Lois Augsburger tre år gamle Noelvin da hun skulle hente avisen.

– Det er hjerteknusende. Jeg begynte å gråte. Jeg har hatt tårer i øynene i hele dag, og lurt på hvordan det går med gutten, fortalte hun til NBCs WGRZ mandag.

Ingen vet hvor foreldrene er, men en nedbrent bil funnet ikke langt fra der gutten ble funnet, skal være bilen familien benyttet seg av.

Ifølge Augsburger skal gutten ha svart følgende på spørsmål om hvor hans mor var: «Bilen brenner, bilen brenner».

– Bilen har brent veldig lenge, så lenge at brannen slukket seg selv. Dermed er det lite igjen av kjøretøyet, sier Jeff Rinaldo i Buffalo-politiet ifølge Washington Post, og påpeker at det vil ta tid å få ordentlige svar fra bilen.

Fant levninger i nedbrent bil

Gutten ble funnet i Buffalo vest i delstaten New York, langt fra Orlando hvor han er hjemmetilhørende, angivelig i boksen WGRZ-journalisten Leanne Stuck la ut bilde av på Twitter.

les også

Drapet på niåring rystet Chicago i 2015 - gjengmedlemmer må møte for retten

les også

USA: Niåring skutt og drept etter krangel på sosiale medier

Politiet vet hvem gutten foreldre er, men har ikke klart å finne dem. De leter også etter en venn av familien. Guttens bestemor har fortalt lokale medier at familien reiste til Buffalo med en venn, og at hun ikke har hørt fra dem siden søndag.

I den nedbrente bilen fant de levninger etter mennesker, men det er for tidlig å konkludere om disse tilhører Noelvins foreldre.

Ifølge ABC News offentliggjorde politiet overvåkningsbilder fra området som viser to personer løpe fra området, der bilen skal ha brent, med et lite barn. En person skal også ha hatt med seg det som kan se ut som bensinkanner.

Besteforeldrene vil ha omsorgen

Treåringen er for tiden plassert hos det lokale barnevernet, og Noelvins besteforeldre har søkt om foreldreretten. En lokal dommer avslo torsdag deres forespørsel, og en ny behandling av saken er berammet til 9. oktober.

Besteforeldrene på fars side håper å få behandlet saken tidligere, og familien har allerede lansert en sosial medier-kampanje med hashtaggen #bringnoelvinback, skriver The Buffalo News.

Treåringens besteforeldre på mors side fikk også muligheten til å møte gutten i to timer hos det lokale barnevernet. I etterkant av møtet benyttet de anledningen til å takk for støtten.

– Vi vil takke alle som bistår i å finne ut hva som har skjedd med datteren vår, sier en av besteforeldrene.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder