PERLEVENNER: Kanye er stor fan av president Donald Trump. Her er de sammen i desember 2016, før sistnevnte ble president. Foto: Drew Angerer / GETTY IMAGES NORTH AMERICA

Donald Trump takker Kanye West for støtten: - Veldig kult

I en vill tirade på Twitter uttrykker Hiphop-artist Kanye West sin kjærlighet for Donald Trump, og deler filosofiske betraktninger.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Kanye West har lenge vært en uttalt støttespiller for presidenten, og onsdag ettermiddag tok rapperen til Twitter med Trump-støtte i en relativt fargerik serie med Twitter-meldinger:

– Du trenger ikke være enig med Trump, men mobben kan ikke hindre meg i å elske ham. Vi er begge drage-energi. Han er min bror. Jeg elsker alle. Jeg er ikke enig med alt alle gjør. Det er det som gjør oss til individer. Og vi har rett til frie tanker, skriver Kanye på Twitter.

Fikk svar fra presidenten

Omtrent en time senere fulgte hiphop-artisten opp med en ny melding til sine nesten 19 millioner Twitter-følgere, tilsynelatende etter å ha fått beskjed av kona Kim Kardashian West:

les også

Kim Kardashian viser frem babyen for første gang

– Min kone ringte meg akkurat, og hun ønsket at jeg gjør dette klart for alle. Jeg er ikke 100 prosent enig med alt Trump gjør. Jeg er ikke 100 prosent enig med noen, andre enn meg selv.

Litt senere på kvelden fikk Kanye respons fra Donald Trump, selvfølgelig også via Twitter.

– Takk Kanye, veldig kult, tvitret president Trump.

FORELDRE: Kanye West og Kim Kardashian fikk nylig sitt tredje barn. Foto: Evan Agostini / TT NYHETSBYRÅN

Brøt stillheten i forrige uke

Det har vært stille fra Kanye West på sosiale medier, og artisten hadde ikke skrevet noen ting på Twitter på et år før han til slutt brøt stillheten forrige uke.

Onsdag morgen var han definitivt tilbake, og nå er det vanskelig å holde følge med tempoet til den innflytelsesrike artisten. Ifølge Billboard har West tvitret over 40 ganger før klokken ble 13:00 onsdag formiddag.

Blant annet bekrefter han at han har skilt lag med både advokaten sin og manager Scooter Braun.

les også

Kardashian-søstrene stenger sjappa

West uttalte i 2015 at han vurderer å stille som presidentkandidat, og det kortet dro han også i sin Twitter-tirade. En av meldingene lyder bare «2024», som er året Donald Trump er ferdig som president (dersom han vinner i 2020).

I en annen skriver han at «Når vi blir president må vi bytte navn på flyet fra Air Force one til Yeezy Force one», med referanse til sin egen kleskolleksjon Yeezy.

Litt senere onsdag kveld var det Kim Kardashian sin tur til å uttrykke støtte til ektemannen.

Kardashian omtaler Kanye som en «tenker» og «flere år forut for sin tid», og går samtidig hardt ut mot media, som hun mener demoniserer ektemannen og sår tvil om hans mentale helse:

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder