BLIR FORSVART AV PROSTITUTERT: Bård Hoksrud innrømmet å ha kjøpt sex på TV2, men nå hevder den prostituerte at det ikke var snakk om sex, men bare massasje. Foto: Trond Reidar Teigen/SCANPIX

Latvisk prostituert nekter for Hoksrud-sex

Mener det kun var kroppsmassasje

Hoksrud står ved sex-innrømmelsen i VG, men sår tvil om den i Dagbladet

Nå hevder «Nicole» overfor Dagbladet at det bare var snakk om kroppsmassasje, og at Hoksrud sa han ikke ville ha sex fordi han var gift og hadde familie.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

- Jeg hadde ikke sex med denne norske politikeren. Han sa han var gift og hadde familie, og at han ikke ville ha sex, sier «Nicole» til Dagbladet.

Hun sier hun utførte klassisk massasje, men at det ikke var seksuell omgang.

Bård Hoksrud vedtok torsdag en bot på 25.000 kroner fra Telemark politidistrikt for sexkjøp i utlandet. Han har også trukket seg fra alle verv etter saken.

Til Dagbladet sier Hoksrud at han fikk massasje over hele kroppen, men at det aldri var noe samleie.

Ble perpleks

På spørsmål om hvorfor han innrømmet sex, hvis det var noe annet som skjedde, svarer han følgende:

- Fordi jeg fikk et TV-kamera opp i ansiktet og ble helt perpleks.

Til TV2 sa han:

- Det er den ene gangen jeg har gjort det. Det skulle aldri skjedd. For meg kommer dette til å få enorme konsekvenser som jeg må ta ansvar for, sier Hoksrud.

FORSKER: Mener kjøp av sex kan føre til spionutpressing

I fredagens VG sier Hoksrud følgende:

- Jeg har vært på strippesteder tidligere. Men jeg har aldri kjøpt sex hverken før eller etter denne gangen.

«Nicole» sier hun synes synd på Bård Hoksrud dersom resultatet av Riga-turen og besøket hos den prostituerte kvinnen ender med en politisk karriere i ruiner. Hun forteller at Hoksrud snakket mest om hvordan det er å leve i Latvia, om den økonomiske krisen og andre ting.

VGS REDAKTØR: Hvorfor eksponeres Hoksrud og ikke ordføreren?

- Trodde TV2-reporter ville ha sex

Grunnen til at hun fortalte TV 2s reporter at hun hadde hatt sex med Hoksrud, selv om det ikke var sant, var fordi hun trodde TV 2-reporteren var ute etter sex.

- Jeg sa det fordi han andre nordmannen snakket mye om sex, og slik jeg forsto det så ville han ha sex. Jeg sa jeg hadde sex med han tykke, for hvis jeg ikke sa jeg hadde sex med ham, så ville jo ikke han andre betale, sier «Nicole.»

PR-EKSPERT OM TAUS SIV JENSEN: - Uklokt ikke å kommentere sexkjøpet

TV 2s nyhetsredaktør Jan Ove Årsæther mener at den prostituerte kvinnens uttalelser om at hun ikke hadde sex med Hoksrud, dokumenterer at det var nødvendig å ta i bruk skjult kamera.

- Hvis hun innrømmer sex, innrømmer hun lovbrudd. Hun sier jo selv at dette ikke er lov, så hvorfor skulle hun si det til en journalist, spør Årsæther.

Han presiserer at Hoksrud selv innrømmet å ha hatt sex med kvinnen, og avviser at motivasjonen for at hun først sa at hun hadde hatt sex med Hoksrud, var i håp om å sikre seg TV 2s reporter som ny kunde.

KOKKVOLD: Forsvarer bruker av skjult kamera mot Hoksrud

KILDER: VG NETT/NTB

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder