RAUS: Taylor Swift er raus med både donasjoner og ros til kolleger. Her er hun med den norske popduoen Nico & Vinz på scenen i Vancouver under sin turne i fjor. Foto: Nico & Vinz @Instagram Foto: IKKE VG-BILDE

Taylor Swift gir 50 000 dollar til flomrammede skoler

Popstjernen Taylor Swift (26) gir millioner av sin formue til flomofre i Louisiana.

Artikkelen er over tre år gammel

Den amerikanske popprinsessen Taylor Swift fortsetter å gi bort penger til de som ble rammet av de kraftige oversvømmelsene i Louisiana i sommer der titusenvis ble rammet av den kraftige flommen.

Tidligere i år donerte hun rundt åtte millioner kroner til ofrene - og nå skal hun ha gitt et nytt bidrag.

Denne gangen er det grunnskolekonsernet Ascension som får en donasjon på 50 000 dollar, rundt 425 000 norske kroner kroner. Fem av kjedens 27 skoler holder fortsatt stengt etter oversvømmelsene.

- Vi er overveldet over generøsiteten fra alle som vil hjelpe oss. Vi er spesielt heldige som har Taylor Swift til å hjelpe oss. Hennes investering i våre barn kommer til å være til stor hjelp i rehabiliteringen etter oversvømmelsene, sier skoleledelsen på skolekonsernets hjemmeside.

Swift har saktens råd til det. Taylor Swift er den musikeren i verden som tjener desidert mest. Swift tjener nemlig over åtte millioner om dagen, ifølge en undersøkelse som ble gjort ifjor høst.

Popprinsessen hadde ifølge The Sunday Express håvet inn svimlende 317,8 millioner dollar, altså 2,5 milliarder kroner, siden januar 2015.

50 millioner følgere

Suksessalbumet «1989», verdensturneen og kontrakter med blant andre Coca Cola og Elisabeth Arden har med andre ord plassert 26-åringen helt øverst på inntektstoppen til musikkstjernene. Swift har 50 millioner følgere på Instagram. Ingen andre mennesker i verden kan skilte med det samme.

I fjor inviterte Taylor Swift den norske popduoen Nico & Vinz til å opptre på scenen sammen med henne under hennes turne, «1989 World Tour». Foran 45000 publikummere på PC Place Stadion i Vancoouver, hyllet hun de norske popgutta og erklærte: - Jeg er besatt av Nico og Vinz.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder