NÅ: Dette er det nyeste bildet av kultlederen Charles Manson. Her er han 82 år i et oppdatert fengselsbilde fra Californias Corcoran State prison hvor Manson soner flere livstidsdommer for medvirkning for drapene på ni mennesker i 1969. Foto: AP

Charles Manson lagt inn på sykehus - igjen

Den beryktede seriemorderen Charles Manson (83) er lagt inn på sykehus i California eskortert av flere politimenn.

NTB
ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Det bekrefter politiet til blant annet LA Times. Ifølge TMZ, som først omtalte saken, skal han ha blitt kjørt til sykehuset Bakersfield for behandling for tre dager siden.

Manson soner en livstidsdom for flere groteske drap og ble så sent som i 2012 nektet prøveløslatelse.

Det er uklart hvorfor han er innlagt, men en kilde hevder overfor TMZ at det bare er et tidsspørsmål før Manson dør. Fengselsmyndighetene i California vil ikke kommentere 83-åringens helsetilstand, men bekrefter at han er i live.

Manson ble også lagt inn på sykehus i januar for en operasjon som legene senere mente han var for svak til å tåle. Han ble dermed sendt tilbake til fengselet.

Tidligere denne måneden: Manson er blitt en mønsterfange

Charles Manson er en av USAs mest beryktede drapsmenn. Han ledet på sekstitallet en kult med såkalte «blomsterbarn» som han omkranset seg med – svært mange av dem var unge kvinner.

Manson drepte ingen selv, men ble dømt for medvirkning til ni bestialske drap som ble begått av hans tilhørere i Los Angeles i 1969. Domstolen mente Manson beordret drapene.

Les hele historien om Charles Manson.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder