PÅGREPET: Det var i byen Ecatepec i Mexico at paret ble arrestert forrige torsdag. Foto: MARIO VAZQUEZ / AFP

Meksikansk seriemorder-par sier de har drept 20 kvinner

Paret ble pågrepet mens de fraktet kroppsdeler i en barnevogn. Mannen innrømmer også voldtekt og å ha solgt noen av kvinnenes kroppsdeler.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Mandag melder den meksikanske avisen El Universal at paret innrømmer å ha drept 20 kvinner, dobbelt så mange kvinner som politiet først hadde mistanke om.

Mannen er navngitt som Juan Carlos og kvinnen som Patricia. Begge ble pågrepet forrige torsdag i byen Ecatepec nordøst for Mexico City.

les også

Ny drapsrekord i Mexico

Det var mannen som selv fortalte etterforskerne at de hadde drept 20 kvinner, og ikke ti. Det viser dokumenter som ble fremlagt ved det første rettsmøtet søndag.

Da myndighetene ransaket parets to hus, fant de menneskerester i skuffer fylt med sement og innpakket i plast i et kjøleskap. Politiet fant også klær som tilhørte noen av ofrene.

Paret bodde med sine tre barn, inkludert en baby.

Solgte baby

El Universal skriver at mannen sier han seksuelt misbrukte noen av kvinnene før de ble drept, og at han hadde solgt kroppene og eiendelene deres.

I tillegg skal paret ha solgt en to måneder gammel baby etter å ha drept moren. Babyen skal ha blitt solgt til et annet par som også er arrestert.

les også

Minst 115 politikere drept i Mexico siden september

Ifølge den meksikanske avisen skal mannen ha hatt en mental forstyrrelse sammenlignbar med psykose og personlighetsforstyrrelse. Kvinnen skal ha vært mentalt psykisk utviklingshemmet siden hun ble født. Det viser en psykiatrisk rapport.

Rapporten slår likevel fast at de begge er i stand til å skille mellom rett og galt.

Førte til protester

Den makabre saken skal ha utløst sjokk i Mexico, og søndag samlet hundrevis av mennesker seg for å kreve at myndighetene tar tak i vold utført mot kvinner og jenter.

Ifølge FN ble syv kvinner drept hver dag i 2016, og drap på kvinner er et økende problem i landet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder