OFFER: 20 år gamle Leopold ble drept da en bombe smalt på t-banestasjonen Maalbeek. Foto: Privat

Tvillingmamma og ung student blant ofrene etter terrorangrepet i Brussel

Leopold Hecht (20) er det andre bekreftede offeret for terroren i Brussel. Unggutten skal ha vært på vei til skolen da bomben smalt.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Juss-student Leopold Hecht (20) ble drept i ekspolosjonen på metrostasjonen Maalbeek. Det er universitetet han studerte ved som bekrefter dette på sin Facebook-side.

Rektor ved universitetet Saint-Louis skriver at studenter og lærere ved skolen har mottatt nyheten med sorg.

– Det finnes ikke ord som kan bekrefte vår sorg. Alle våre tanker går til hans familie og nærmeste venner, skriver rektor Pierre Jadoul.

Bakgrunn: Dette vet vi så langt

Drept på flyplassen

Tidlig tirsdag kom det meldinger om at Adelma Tapia Ruiz (36) var på vei til New York med tvillingjentene sine da hun ble drept av flyplassbomben.

Ektemannen til Adelma, Christopher Delcambe, fulgte familien til flyplassen og forsøkte å holde oversikt over de lekende tvillingene Maureen and Alondra i innsjekkingen. Treåringene var på vei bort fra skrankeområdet da det plutselig smalt. Etterpå kunne ikke Christopher finne igjen Adelma, opplyser broren Fernando Tapia Coral til New York Times.

– Det er vanskelig å beskrive smerten vi føler, men som eldstebror vet jeg at jeg må gjøre det. Men enda mer uforståelig er at vi ikke kan være sammen med henne, forteller Coral.

DREPT: Adelma Tapia Ruiz (t.h.) døde i terrorangrepet på flyplassen i Brussel. Her sammen med ektemannen Christopher Delcambe som ble skadet. Foto: PRIVAT

Adelma kommer opprinnelig fra Pucallpa i Peru, men har bodd i Brussel i nesten ni år. Tvillingdøtrene kom fra hendelsen uten alvorlige skader. Maureen ble truffet av splinter i armen, mens Alondra ikke fikk noen skader. Ektemannen Christopher ble også rammet og ligger på sykehus sammen med datteren Maureen.

Broren Coral har bekreftet dødsfallet på Facebook og profilen til Adelma er omgjort til minneside.

Adelma Tapia Ruiz er det første offeret etter flyplassbombene som er offentlig bekreftet. Minst 31 mennesker er drept, ifølge offisielle tall. 230 er skadd.

Det andre offeret

Juss-student Leopold Hecht (20) er det andre bekreftede dødsofferet. Han ble drept i ekspolosjonen på metrostasjonen Maalbeek. Det er universitetet han studerte ved som bekrefter dette på sin Facebook-side, skriver Detroit Newstime.

Rektor ved universitetet Saint-Louis skriver at de har mottatt nyheten med sorg.

– Det finnes ikke ord som kan bekrefte vår sorg. Alle våre tanker går til hans familie og nærmeste venner, skriver rektor Pierre Jadoul.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder