DANSELØVE: Petter Stordalen måtte forlate en fest i svenske Åre etter at han hadde danset på bordene. Bildet er tatt ved en annen anledning. Foto: Scanpix

Beruset Petter Stordalen kastet ut fra fest

(VG Nett) Hotellkongen Petter Stordalen ble kastet ut fra en fest i svenske Åre fredag etter å ha danset på bordene.

ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

Festen gikk litt for langt for en beruset Stordalen da han besøkte vintersportsstedet Åre i helgen.

Ifølge VG var Stordalen på sverigetur for å delta i sitt eget utdrikningslag sammen med ti venner.

På afterski

Fredag kveld hadde han spist på restauranten Fjällgården sammen med noen venner. Etterpå ble følget tilbudt et bord i afterskiavdelingen.

- Allerede før bandet skulle gå på scenen for å spille, var han oppe på bordet og danset. Vaktene tok ham ned ettersom dansing på bordene ikke er tillatt. Da han gjorde dette femte gangen, ble han dratt ned av en vakt som førte ham til døren, sier en restaurantgjest til Östersunds-Posten.

- Jeg gjorde en feil

Stordalen, som eier luksushotellet Cooperhill, beklager oppførselen.

- Jeg gjorde en feil og danset på en benk, sier Stordalen til den svenske avisen.

Stordalen innrømmer at han var beruset, men sier at han var langt fra veldig beruset.

- Jeg var veldig glad og ble revet med. Vi sang og stod på benkene. Hvis noen reagerte på det, beklager jeg det. Og vi gikk lenge før bandet reagerte og sluttet å spille, sier Stordalen til VG Nett.

Hotellkongen sier at han ikke opplevde det som at han ble kastet ut.

- Det kan hende noen mente det, men det gikk rolig for seg og skjedde da vi var på vei ut. Jeg tok regningen på 4500 kroner og ble ønsket tilbake dagen etter, sier Stordalen.

Bandet gikk av scenen i protest

Artist Patrik Zackrisson spilte i Patriks Combo under afterskifesten. Han sier at fredagen gikk usedvanlig hardt for seg. Da det var 20 minutter igjen av spilletiden, gikk bandet av scenen i protest mot gjestene.

- Vi fikk ingen reaksjoner fra menneskene i lokalet. Det fløy is i lufta og synthen vår ble nedsprutet av vann, til slutt nektet vi å fortsette, sier han til Östersunds-Posten.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder