DREPT: Samantha Josephson (21) ble funnet drept på et jorde lørdag. Foto: Privat/Frigjort av politiet i Columbia.

Samantha (21) trodde hun satte seg i Uber – ble funnet drept på et jorde i Columbia

Kvinnen fra Sør-Carolina hadde bestilt Uber på vei hjem natt til lørdag. Da en annen bil stoppet, skal hun ha satt seg inn ved en feiltagelse, er mistanken til politiet.

College-studenten Samantha Josephson skulle hjem fra Columbia etter en tur på byen med romkameratene. Politiet sier at 21-åringen bestilte en Uber, og satte seg inn i bilen i god tro om at det var bilen hun ventet. Det var det ikke.

14 timer senere blir hun funnet drept på et jorde av kalkunjegere, skriver CNN.

– Vi tror at hun ganske enkelt tok feil og satte seg inn i bilen i tro på at det var Uber-sjåføren, sier sjef i Columbia-politiet, W. H. Holbrok, under en pressekonferanse.

les også

Amnesty ber Brunei droppe «ondskapsfull» straff for homofile

Fant blod og telefon

Han opplyser samtidig at en 24 år gammel mann er arrestert og siktet for drap og kidnapping i forbindelse med dødsfallet til Josephson. Mannen ble arrestert etter at politiet la merke til at han kjørte samme type bil som Josephson satte seg inn. Den drapssiktede skal ha forsøkt å flykte da politibetjentene tilnærmet seg ham.

Politiet har foreløpig ikke offentliggjort detaljer rundt åstedet eller dødsårsaken. Holbrook forteller imidlertid at Josephsons blod og mobiltelefon ble funnet i bilen til den siktede mannen.

I bilen fant etterforskerne også flytende blekemiddel, bakteriedrepende kluter og vindusvasker. Barnesikringen på låsene var aktivert.

– Det finnes ikke noe vanskeligere enn å stå foran en familie og forklare hvordan deres kjære ble drept, sa politisjefen.

– Ord kan ikke beskrive hva de går gjennom.

SIKTEDES BIL: Blod fra Josephson, samt mobiltelefonen hennes, ble funnet i bilen til den nå drapssiktede 24-åringen. Foto: Politiet i Columbia

les også

18 år gammel mann tiltalt for å ha drept Sunniva Ødegård (13)

– Jeg elsker henne

21-åringens far, Seymour Josephson, har gått ut på Facebook og bekreftet det tragiske dødsfallet.

– Jeg kommer til å savne og elske jenta mi resten av livet. Samantha er ikke lenger med oss, men hun vil ikke bli glemt. Det er ekstremt vanskelig å skrive dette, men jeg elsker henne med hele mitt hjerte, skriver han.

Også USC College of Arts and Sciences, hvor Josephson tok en grad i politisk forskning, har kommentert drapet på Twitter, hvor de sender sine kondolanser til hennes nærmeste.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder