FERDIG: Trish Regan er ferdig i Fox Business. Foto: Skjermdump Fox Business

Sa coronaviruset var et forsøk på å demonisere Trump – nå er hun ferdig

For to uker siden avfeide Fox Business-anker Trish Regan coronaviruset som en «svindel» drevet av fiendene til president Trump.

 • Sofie Fraser

Artikkelen er over 99 dager gammel, myndighetenes råd angående coronasmitten kan derfor være utdaterte. Du kan alltid holde deg oppdatert i vår spesial, eller gjennom FHIs nettsider.

Regan sa viruset var nok et forsøk på å stille presidenten for riksrett, skriver New York Times. Nå er hun ikke lenger ansatt i Fox Business.

Tidligere i mars ble programmet hennes trukket fra kanalen. I en egen uttalelse skriver hun at hun gleder seg til det neste kapittelet i karrieren: «Jeg har hatt en fin tid i Fox og har nå tenkt til å fokusere på familien i disse vanskelige tider», skriver hun ifølge den amerikanske avisen.

les også

«Håndgranaten» Rudy Giuliani: – Han har ødelagt ettermælet sitt

Regan har fått massiv kritikk etter sendingen 9. mars. Blant kritikerne var flere kolleger i Fox Business og Fox News, som mente hun var uforsiktig og kom med villedende påstander.

På lufta anklaget hun blant annet liberale amerikanere for å ha prøvd «å demonisere og ødelegge presidenten», mens hun sto foran en grafikk med teksten «Coronavirus impeachment scam», som på norsk betyr coronavirus riksrett-bløffen.

9. mars var 583 personer smittet av coronaviruset i USA, mens i dag er det registrert over 100.000 smittetilfeller, og over 1500 mennesker har mistet livet på grunn av viruset.

«Vi takker henne for hennes bidrag til kanalen gjennom årene og ønsker henne suksess», sier kanalen i en uttalelse til CNN Business.

Regan hevdet også at mange i de liberale mediene brukte pandemien i et forsøk på å demonisere og ødelegge Trump.

Tidligere i år ble han den tredje amerikanske presidenten som ble stilt for riksrett. Han var tiltalt for maktmisbruk og for å ha motarbeidet etterforskning av saken.

Demokratene mener at president Donald Trump brøt grunnloven, ved at han skal ha prøvd å presse Ukraina til å gripe inn i det kommende presidentvalget i USA i 2020. Videre mener de at han skal ha motarbeidet Kongressen i deres arbeid med å granske disse handlingene.

6. februar bestemte Senatet seg for å frikjenne Trump.

Les også

Mer om

 1. Coronaviruset
 2. USA
 3. Riksrett
 4. Trump
 5. Fox News

Flere artikler

 1. Pompeo hevder det er «enorme bevis» for at coronaviruset kom fra kinesisk laboratorium

 2. Leger reagerer på Trumps coronaforslag: Uansvarlig og livsfarlig

 3. TV-personlighet om Trumps pressekonferanser: – Dette kan koste liv

 4. USA-ekspert om Trump-benådninger: – Sender et krystallklart signal

 5. Washington Post: Amerikanske diplomater varslet om Wuhan-laboratorium for to år siden

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder